Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Senki? Tehát nem működik?

juh0557j0

A Win7-Mach3-kérdésre gondoltam.

000000000

Már mint, hogy a Mach3 működik-e win7 alatt?

besirkyjh

Szia  

Már hogyne müködne ? ( legalább is az ujjabb verziok .
http://www.machsupport.com/" TARGET=_fnew>Win7-re is

000000000

Persze hogy müködik csak win7 alatt még több redszer optimalizálást kell kikapcsolgatni a biztosabb müködés szempontból a mach3nak!
 https://www.probotix.com/downloads/XP_Optimization.txt" TARGET=_fnew>XP_Optimization csak enyi!

bznc93pf5

igazából nem érdekel az egész, nem is kötözködésnek szántam de ez most épp egy szellemi termék és amit csináltok az csoportosan elkövetett lopásnak számít. és ha valaki továbbadja a tulaj engedélye nélkül ha regisztrált ha nem akkor is lopás és utána következmények lehetnek. ez nem csak a mostani dologra értendő hanem általában mindenre vonatkozik csak mivel még eddig kevés embert büntettek meg ezért mindenki azt hiszi hogy az ilyen és ehhez hasonló dolgokat nyugodtan lehet csinálni de azt már kevesebben tudjátok hogy az ezzel foglalkozó szervek akár otthon akár egy rendezvényen megjelenhetnek és ellenőrzést tarthatnak, volt már rá példa és még lesz is.
Nálam már 2szer is voltak ellenőrizni, nem csak a Pc-t, programokat hanem az egész műhelyt, és ez nem az a szokványos biztonsági ellenőrzés, ez az Adó-Vám és szoftver rendőrségi ellenőrzés, és nem csak itt van hanem Magyarországon is működik, sőt az egész világon.
senki ne gondolja azt hogy mindent megúszhat csak az a kérdés hogy mikor fut bele, akár véletlen akár szándékosságból.
és az ilyen szervezkedést lehet hogy nem kellene ennyire nyilvánosan csinálni, mer ez egy szellemi termék és ha ingyenesen lenne felrakva gondolom azért senki nem szólna de így a tulajdonosa lehet hogy rossz néven venné ha megtudná milyen szervezkedés folyik itt a fórumon mert ez a fórum nyilvános és ahogy mi is belenézegetünk külföldi fórumokba ugyan úgy külföldiek is nézelődnek itt.
(a törvény fogalmával nem árt azért tisztába lenni még ha csak segíteni akarunk egymásnak akkor is, mert ha már egyszer törvénytelen akkor legalább ne nyilvánosan)

000000000

Okos....mint a honlapjaid,,,fele kép nem a te terméked,,mindet úgy loptad,más oldalakról..a köritése más..akor miről beszélsz..megnézném az artcam-od mijen néven fut..biztos ismerős lenne....legalább ha engem megkeres netán az általad említett szerv..akor tudom kinek kell beverni az orrát érte...

000000000

Sajnos igazad van, most fogadták el a szigorúbb BTK-t, egy év múlva érvénybe lép!
Semmi gond nem lenne a progikkal, ha az itthoni fizetéshez illő áron lehetne megvenni!

bznc93pf5

hát igen, régebben sem lehetett lopni és most sem, ez nem változott.
 csak régebben nem büntettek, most viszont igen, na ez már változott

bznc93pf5

lehet hogy a szerv ár úton is van és már csöngetnek is

Miki2

Erre már a #8171-ben rájöttem, csak nem fejtettem ki ennyire.

És persze jött rá epés megjegyzés a #8183-ban Danibá részéről.

A viták, és a fölösleges magyarázkodások elkerülése érdekében "nem vettem észre".

000000000

Vagy épen az a bizonyos solidworks amit használsz milyen licenszelésel is fut!?
Milyen licenszelésröl beszélünk egyáltalán aki fejlesz valami hasonlot az tesz is az érdekében igy levédi a saját munkáját munkáit itt ez esetben egyik sem látszik vagy igaz !

000000000

Na meg volt már it nagyobb falatis hasonló a vectricel is és még ezmelet egy viszont eladójuk is jelen és mégsem let semi csak nem kell enyire szirénázni ilyenekell!

Miki2

Ez már nem szép dolog.
Ha téged jóindulatból figyelmeztetnek, hogy vigyázz ebből még baj is lehet,
nem feltétlenül kell a torkának esni.
Ha egyedül nem akarod a 27$-t kifizetni, nem feltétlenül kellene másik 14 embert behúzni a csőbe.
Főleg nem egy nyilvános fórumon.
Beszéld meg a közvetlen baráti körödbe tartozó emberekkel, de csak személyesen!

000000000

valos lista!
Kedves fórumozók!  
Akik igényt tartanak, a következő megvásárolandó „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” rá azoktól kérnék egy elérhetőséget a „metabo@zoho.com” ra egy teljes névvel és egy „nick” név, azonosítóval ez fontos lesz banki átutaláskor azonosításkor és a sreen fájl visszaküldéshez az adott igénylőnek vásárlónak!  
A lista 2012 07.08 vasárnap éjfélig lezárul. Kérem aki igényt tart a „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” az írja be „nick” nevét a listába és a fenti mail címre a felsoroltakat küldje el!  
A komplett „screenset és a forrás” lesz megvásárolva.  

metabo  
Sys_m  
RogerCo  
Rinaldo  
Erdélyi Róbert  
Szasza43  
Szokes  
Danibá  
Vasas  
Sz.József  
VTamás  
cncvikto