Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

Használ valaki Mac3-at Windows 7-en?

juh0557j0

Mach3-at akartam írni természetesen.

gorbi

Nem lehet hogy csak egy főre lehet regisztrálni?

4u88hx8j6

Kedves fórumozók!
Akik igényt tartanak, a következő megvásárolandó „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” rá azoktól kérnék egy elérhetőséget a „metabo@zoho.com” ra egy teljes névvel és egy „nick” név, azonosítóval ez fontos lesz banki átutaláskor azonosításkor és a sreen fájl visszaküldéshez az adott igénylőnek vásárlónak!
A lista 2012 07.08 vasárnap éjfélig lezárul. Kérem aki igényt tart a „Mach3 2010 Screenset Photoshop CS2 27 $” az írja be „nick” nevét a listába és a fenti mail címre a felsoroltakat küldje el!
A komplett „screenset és a forrás” lesz megvásárolva.

metabo
Sys_m
RogerCo
Rinaldo
Erdélyi Róbert
Szasza43
Szokes
Danibá
Vasas
Sz.József
VTamás
cncvikto
gabeszosz  
Csike

KoLa

Én nem értem mi ebben olyan nagyszerű! és kihagyhatatlan! a Photoshop bármelyik verziójával jobbat lehet alkotni ennél! és felhasználni a legbutább Mach3 screen editorban [#nemtudom]

bznc93pf5

de jól gondolod ,
 csak egy főre lesz regisztrálva

2dw0x9awk

Nem mindenkinek van hozzá tudása, tehetsége, és legfőképp ideje...

000000000

Nem kell regisztrálni maga a forrásért és a telepitési fájloké fizetsz egyszer!

000000000

Inkább sok idö.....

000000000

Vegyük meg kOlA-tól..biztos alcsóbb.....és gondolom hogy 2012-est csinál nekünk..[#fejvakaras]

000000000

Óóó, jaj! Vigyázzatok. Nehogy terjedjen a sötétség.

Ez nem program, ami névre szól. Ez egy működő felület. Néhány fájl. Amit akkor írsz át amikor akarsz. És tetszés szerinti gépre rakhatod, ha akarod.
Mit is kéne regisztrálni?  

000000000

KoLa ma elfelejtett bemenni a napról:))  
Nehogy mááá, pár száz forintért neki áljak ennyit dolgozni. Még, ha alapnak használom, és majd át variálom akkor is megéri.

Béni

Igazad van. De ne rontsd el más örömét!
Nem mindenki szeretne időt és némi tanulást fektetni a neki tetsző felhasználói felület kialakításába.  
[#eplus2]

Béni

Mondjuk, a Mach eredeti felülete elég gázos. Randa és még csak nem is finom.
A licensz mellé (mert az ugye mindenkinek van) 4800 Ft-ér lehet megvenni ezt a felületet.
Ezt nem minden felhasználó tudja kigazdálkodni.

bznc93pf5

a regisztrálás csak arra vonatkozik hogy ki fogja törvényesen használni és ki az aki nem, természetesem ellenőrizéskor ez könnyen kideríthető, ki honnan szerezte be a Screen-t és hogy törvényesen vagy nem.
mert azért halkan megjegyzem a szoftver rendőrség létezik és egyre agresszívabban lépnek fel csak még nincs annyira média előtt hogy reklámozzák, még nem volt akkora nagy fogás amire mindenki emlékezne de nem hiszem hogy sokáig kellene várni.
persze tudom mi csak kis halak vagyunk de sajnos bolhából is lehet elefántot csinálni.