Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Miki2

Safe_Z setup

svejk

sanka74

Sziasztok! Nálam elég tüskés, úgyhogy a hétvégén meg is próbálom feltenni.Minden funkció ugyan úgy működik mint a rendes xp.nél? Magyar változat is van?

Sz.József

Az alábbi linkről nem biztos, hogy legfrissebb verziót lehet letölteni...(#7283)
Lehet magyarítani...

sanka74

Sz.József

Ilyet keressél a google baráttal: "hunmuipack.exe"...

sanka74

http://kattide.com/Operacios-rendszerek-telepitese/micro-xp-pro-098.html" TARGET=_fnew>Microxp

Talán ez lehet a legújabb? De ez viszont 176 MB. Szerintetek?

Sz.József

Ezt nem próbáltam...(lehet ez is jó)
A 0.82-t keresd meg...

sanka74

Nekem nem kell a legújabb...csak működjön.A #7301-ben linkeltet megpróbálom meg a magyarítást.Találtam egy progit amivel bootolható cd-t lehet készíteni.Sőt. egy videót is, hogy hogyan kell beletenni a telepítőbe a magyarítást.Bár ezzel nem hiszem hogy bajlódok.

svejk

A #7301-es boot CD , most telepszik nálam. :)

svejk

Az Mach3 ajánlásával optimalizált full XP nem tetszett, volt hogy el sem jutott a "most már kikapcsolhatja..."-ig. :(
Legközelebb ezt az opciót biztos kihagyom.

svejk

Fent van, pontosan 14 perc volt szűz 40GB-os winyóra. Most megnézem elfogadja-e a drivereket.

Sz.József

Azon a linken melyik verzió van?
Nem régebbi béta verzió?
Én a 0.82-t magyarítottam.

svejk

No a driverek már mókásabbak.
Kell neki a telepíztő CD minden vacakért, a hálókártya és az alaplapi chipkészlet driverét nem fogadja el.