Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Udv Pal! Koszonom a valaszt! :)

Szedlay Pál

Eszközök-Általános_opciók-NC_programok-Kiadás-Információs_fájl_készítése "pipa"

wvdn6us49

Sziasztok! Olyan programot keresek, amiben lehet lemezalakítást modellezni, szimulálni. Tud esetleg valaki ilyenben segíteni? Solidworksnek, vagy ProE-nak van ilyen modulja?
Köszönöm a segítséget!

000000000

Epp a kalapacson dolgozom, amit kuldtel:)Lenne egy kerdesem, 2012-es Powermillben ha egy progit el akarok mozgatni, pl z-ben, azt hogy teszem? Ugy probaltam, hogy edit/transform/move toolpats, na de itt elakadtam, megkelenik egy ablak, ahol megadhatom az elmozditott progi nevet, azt viszont nem latom, hogy hol adhatom meg, hogy x,y, vagy z-ben mozditom el, illetve azt, hogy pontosan mennyivel mozgatom el.
Ebben jonne jol egy kis segitseg :)

000000000

https://us-mg6.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=1otqlgnmusdo6#mail" border=0>

Szedlay Pál

Legalul van egy kis ikon amiben van egy ilyen felirat "x,y,z" ott megadhatod paraméteresen.
Szerintem neked ezt még jó sokat kell gyakorold, hogy kiismerd.

000000000

Koszonom a valaszt :)es sokat fogom gyakorolni :)

000000000

Meg lenne egy kerdesem, a raallast es a leszallast hol tudom felcserelni?

Torro60

Ezt most nemértem,hogy mit és miért akarsz elmozditani x,y,z-be.
Odáig eljutottunk,hogy megjelenik a modell a képernyőn.(egyébként direkt dwg-ben küldtem a modellt!)Kiváncsi voltam,hogy megtudod-e a képernyőn jeleniteni!

Torro60

Ezt a kérdésedet meg végképp nemértem!

000000000

megjelenitettem, ugy ahogy mondtad es mostmar program elmozditasa is megy :)

000000000

A masik kerdesem, amire meg nem jottem ra, hogy hogyan cserelem fel a raallas (lead in) es a leszallas (lead out) helyet, pl hogyha a program belul teszi a raallast es kivul a leszallast en meg ugy szeretnem, hogy forditva legyen, a regi pmben ezt tudtam alitan, ebben meg nem tapasztaltam ki

Torro60

Jó.Akkor most jelenitsd meg az előgyártmányt, meg valahová add meg a Koordináta rendszer kezdő pontját.
Ha ezt megcsináltad tegyél fel egy képet róla.

000000000