Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

3m9kaxws5

Ha ez segít szívesen elküldöm neked.

000000000

Kösz, ha megteszed.  
No, akkor én is az „egyesek” közzé fogok tartozni:))

3m9kaxws5

Írd meg magánba a posta címed és küldöm.

Zozi

és fellelhető ez valami okos tárhelyen?

000000000

000000000

Ááá, az nem úgy van.
Írj neki és megmondja, hogy van.  

y5btj4th3

ha kisegítenétek némi infóval,hogy honnan lehet leszedni ezt a Pro verziót hálás lennék...köszönettel

000000000

Tudja valaki Metabo elérhetőségét?
Nem tudom elérni.

000000000

000000000

Erről visszajött deliverivel.  
A másik meg csak fórumos. Azokat nem tudom mi lett velük.  

Írj nekem. Arra válaszolok. Ha, mostanában nem kaptál tőlem levelet.

000000000

ment....mail

000000000

edig nemjöt semi....

torrente

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, olyan problémám van, hogy autocaddel készített fájlokat (mindegy, hogy milyen kiterjesztésű  dxf, dwf)a lazycam nem nyitja meg. Találkoztatok már ilyennel? Ti milyen CAM programot használotok, ha jól sejtem a lazy tudása inkább csak a kezdők első próbálgatásához elegendő. Valaki bizniszelne velem artcam-et?

hostya

Nekem mindig megnyitja a Lazycam a .dxf-es fájlokat.
Arra kell figyelni, hogy acadban a (Lazycam számára) megfelelő dxf formátumot kell választani a .dxf mentéskor, és akkor minden jó lesz. (R12... lásd a képen)
http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/dxf%20ment%e9s.JPG" border=0>

3wm3x3zz

Én is  írtam  az  ügyben  ,  megérkezett?