Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Rendben Torro, szent a beka :)

000000000

Amugy nagyon tetszik ez a PowerMill, foleg amikor uj dolgokat fedezek fel benne es sikerelmenyem van :)

Béni

Na, kimásztam a törmelék alól ... :)

Ilyen valóban egyvonalas karakterek vannak. (Ha jól sejtem, neked is megvan.)

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/Pict/MCXBox.PNG" TARGET=_fnew>MCXBox

Torro60

Milyen jellegú melókat csináltok vele?

000000000

froccsento szerszamokat tervezunk es gyartunk

000000000

azok reszit megszerkesztjuk SolidWorksban, PowerMillben pedig megirjuk ra az NC progikat

000000000

Majd legyartjak az alkatreszeket marosok az CNC gepeken, a lakatosok osszeszerelik es maris kesz a szerszam...:)

Torro60

A YouTube-on van feltöltve 6vagy7 demo.Azt megnézted már?

000000000

Igen, toltottem mar le nehany demot

Torro60

Ja!Akkor Te csak a program irással foglalkozol?
Nálunk ide adják a modellt,megirom a programot mag legyártom.

Torro60

Szerintem,ha van rá lehetőséged töltsél el egy kis időt a gépek között is ,munka közben.
Hidd el ott is sokat lehet tanulni.

000000000

nem csak , programirassal kezdve az anyagszukseglet osszealitasatol,neha modell szerkesztesevel is program irasaval, darab ellenorzesev el 3D-es merogepen, kis papirmunkaval megfuszerezve, meresibiznylatokkal, szoval eleg sokmindennel :)

000000000

Az mar megvolt, azzal kezdtem, a fonokomnek az az elmelete, hogy minden mernok kezdje a CNC gepnel es teljesen igazat adok neki :)

000000000

Abbol a 2 evbol amit irtam, ftobb mint fel evet CNC gepen dolgoztam :)

000000000

egyetertek hogy hasznos, hisz amikor irom meg a programokat a maros fejevel is kell gondolkodnom, hogy hogy tudja lefogatni a darabot, ugy irjam a progit, hogy azert ne utkozzon a lefogatassal, ha ugy van... az ottan szerzett tapasztalat mindenkeppen sokat segit.