Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Sziasztok!

Aspire v2 hova rakja a gépre a post mappát?
Nem találom meg, de amint nézem a progi saját mappájába a postba bármit betehetek, ott nem látja.
Előre is köszönöm a válaszokat.

vvvsmkgjx

Van valakinek működő Solidworks-e amiben használható a lemezalakítós rész (featureworks) illetve van használható SolidCam hozzá?

Béni

A V2.x-nél még a program valamelyik almappájában volt, a V3.x-nél:

c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Vectric\Aspire\V3.x\PostP\

(Rejtett útvonal.)

5agi4zz4h

agyaggalamb-nak ... van!

2dbfy8y

Sajnos nincs ott.
Erre emlékeztem, a VCarve postja tényleg itt található.
De ez eltünt.

wvdn6us49

Sziasztok! Most kezdem a hobbycnczést :D és szeretnék tanácsot kérni. Olyan CAM programot keresek, amivel egyszerűen és gyorsan tudok 2D-s mintákat leprogramoztatni, egyenlőre semmi relief :) csak pl. betűk, számok, egyszerű kontúrok fába marása... Köszönöm a segítséget és tanácsokat előre is!!!

Szasza43

Szia.

Nálam itt van:C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Vectric\Aspire

Béni

2dbfy8y

Nálam ilyen nem létezik!
De köszönöm mindenkinek a segítséget, közben megoldódott a gondom!

vvvsmkgjx

Csak az érdekelt volna akinek van tudna-e segíteni annyiban, hogy hogyan tudok meglévő 3D-s (*.stl) állományból a SW-el felismertetni dolgokat.

Béni

Az STL nem komoly ipari formátum.
Csak durva igények kiszolgálásánál használják, vagy a hobbi jellegű alkalmazások adatcsere formátuma.
Alaksajátosságokat nem tartalmaz. Azok a programok, amelyek képesek ebből a formátumból dolgozni, a legtöbbször felhasználás előtt felületeket illesztenek a pontokra. (Saját formátumot hoznak létre.)  

5agi4zz4h

küld el nekem e-mailba. hátha csodát csinálok belőle. ha nem hbás az stl fájl akkor simán megnyitja, de ez csak egy felület lesz..nem idom.
SW 2013 vagy SW2014-be tudom konvertálni vagy Catia ami lehet neked nem megfelelő. De,amíg nem látom mi akar lenni, addig nem tudok véleményt mondani.

000000000

Elérhetö Artcam 2011

http://i59.tinypic.com/2wdszlw.jpg" border=0>

3m9kaxws5

És megint van magyar inventor 10-esem. Nem kell kínlódni az angollal. [#vigyor2][#taps][#hehe][#wink][#nyes]

000000000

Igen, egyeseknek jól megy sora:)) Bezzeg nekem …………..:((