Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

torrente

Próbáltam az összes fajta dxf kiterjesztést, egyik sem működött. Hostya, ha átküldöm Neked a dxf-et, megpróbálod megnyitni?

hostya

Természetesen.
Küld át, de csak holnap tudok vele foglalkozni, mert most nem otthon vagyok.

000000000

milyen néven?

000000000

Eloszor is udv mindenkinek! :)  Nagyon hasznos es praktikus dolognak tartom ezt a forumot 2 eve dolgozom CAD/CAM programokkal,ugymond kezdo vagyok. A munkahelyemen tobbnyire SolidWorks es Powemill programokkal dolgozunk, nemreg ujitottuk a PowerMillt. de sajnos nem tudom hazavinni gyakorlasra, mivel ugy-e termekkulcsos, a kerdesem a kovetkezo: ki tudna valaki segiteni DuctPost 1.5.25, vagy ennekl a regebbi valtozataval?

Torro60

Szia Pecy!
Azt irod,hogy 2 éve dolgozol a PowerMill-lel.
Nemértem,hogy 2 év után mitakarsz még gyakorolni?Ennyi idő után már profi szinten kellene,hogy kezeld.

Béni

Ezek olyan alkalmazások, amelyek használatát soha sem lehet tökéletesen megtanulni.

000000000

Szia Torro!
Az eggyik dolog, hogy osregi Powermillel dolgoztunk idaig, a masik,hogy a munkakoromben a CAM hasznalata csak egy nagyon kis helyet foglal el, de nem ez a lenyeg, a lenyeg, hogy tud=e vki adni egy DuctPost progit

000000000

Amugy egyetertek Beni, mindig akad uj ezekben a progikban, foleg hogyha az ember sajatmaga kell kitanulmanyozza

Béni

Nem PMPost-ot használtok?

000000000

A cegnel van PMPost es DuctPost is

000000000

En othhon kaptam PMPost=ot, de az ugy nezem, hogy csak PMOPTZ fajlokkal dolgozik

000000000

nekem meg a gepspecifikus fajlom OPT

Torro60

Szia Béni!
Igazad van!De,én arra gondoltam,ha valaki 2 éve napi szinten dolgozik vele,akkor már komoly tapasztalata lehet a használatával.

000000000

amikor OPT fajl szerint akarok generalni, mindig postprocess hibat ad: PostProcessor error-failed to get translator version from registry

Béni

Gyógyszert nem tudok adni. Egy órán belül törlöm ...

http://hobbymaro.puhasoft.hu/_tudasbazis_/DP1516.rar" TARGET=_fnew>DP1516.rar