Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

csak a 2013-as van meg de csak Angolverzióban

bznc93pf5

most tanulnád, vagy már használod egy ideje?

kua93zk4w

Sziasztok!
Valaki tud segíteni SW programban?
egy testre szeretnék görbét vetíteni de nem jön össze.Hol ronthatom el?

zoli0302

Szia !
2013 pro , és teljes ? Ha igen magyaríttatom, ha szükséged van rá..

3m9kaxws5

Üdv! Az autodesk inventort nem tudod magyarosítani?

zoli0302

Szia !
Nekem nincs meg, így nem tudom megnézetni.
De ha vannak benne nyelvi fileok akkor meg tudom csináltatni kb 4000 Ft

3m9kaxws5

Hát nem tudom hogy van e benne. De a 4000 Ft nem lenne gond.

3m9kaxws5

000000000

Bármely Autodesk teljesen jogtisztán letölthető már középiskolás korban, vagy egyetemistaként.
Minden támogatás fut, nincs benne semmi trükk.
Annyi mégis van, hogy azon szocializálódik a gyerek, és amikor végez, és dolgozni kezd, valszeg előnyben fogja részesíteni a munkahelyén, akkor már fizetős formában.

zoli0302

Ha elküldöd a programot szerintem meg tudom csináltatni a magyarítást.

3m9kaxws5

4umhue7vh

Üdv!
A napokban volt egy kis időm az Inventorral megismerkedni, egész jól megy, nem voltak hülyék akik csinálták :)Most valahogy g-kódot kellene varázsolni mach3-ra, csak mivel? Az Edgecam-hoz van mac3 postprocessor? vagy mivel kéne próbálkoznom ?
BUÉK mindenkinek!

5agi4zz4h

van olyan hogy Inventorcam.

robokacsa

tudna valaki segíteni abban, hogy milyen CAD progival kellene kezdeni ismerkedni?
az AC-t nagy vonalakban ismerem,valami más érdekelne, amivel az alapokat meg lehetne ismerni, pl AUTOCAD?  
ami persze fontos lenne, hogy esetleg lehessen magyarítani, valamiféle okosságot a neten el lehessen érni róla, mint videó, vagy akár írt infó.  
nem kimondottan demó ra gondoltam, de hardverkulcsot ne kelljen a gépbe dugnom :)
privátban természetesen, és mindenféle okítást szívesen fogadnék.

vvvsmkgjx

Hát nulláról kezdésnek én az AutoCad-et javasolnám. Sok infó fellelhető hozzá a neten (videók, könyvek) és magyarítást is lehet találni. Igazából ha az alapok megvannak, majdnem hogy teljesen mindegy miben folytatod a rajzolást. Azt javaslom sajátíts el egyet, de azt mélyrehatóbban. Ezután már lesz annyi tapasztalatod, hogy eltudod majd dönteni neked melyik tetszik. Minden CAD szoftvernek más az előnye és a hátránya is. Nem véletlenül van ennyi féle :)