Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

svejk

És valóban van...
Tegnap ékezetesként próbálgattam arra azt írta, hogy not found.
Én meg azt hittem hogy akkor nincs is.

Hogy ezt az MCX-et is milyen emberek készíthetik?

Torro60

Ez igy igaz!Én csak saját magamat okolhatom,ha valamit nemjól csinálok.
Ha gondolod küldök emailben egy 3D-s modellt.(dwg)
Csilnád meg hozzá a progit.Nemkell kiposztolni!
Ha készen van küld vissza.Gyakorolni jólessz.

svejk

De ha már Mastercam.

Behozok egy DXF-et amiben van szöveg.
Kijelölöm a szöveget bal gombbal és utána F4-et nyomva tudom szerkeszteni más fontra átállítani.

De ha a saját Create Letters parancsával hozok létre bármilyen fonttal szöveget akkor az utána miért nem szövegnek látja, és  miért nem tudom módosítani?

Ezzel szórakozok itt az egész este folyamán.

000000000

rendben, orulnek neki :)

000000000

000000000

Orulok, hogy csatlakozhattam hozzatok,Torro megkaptam az emilt es remelem hamarosan tudom kuldeni a megoldast, Beni megegyszer koszonom a DP-ot Nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek! :)

Béni

Create/Drafting/Note ...
(Egyébként ez nem egy szövegszerkesztő ...)[#vigyor0]

svejk

No ez jó kis fejbekólintás kora reggel!
Egyébként meg igazad van. :(
Ez kb. olyan mint, hogy minek mozgatom a mach3 képernyőt az egérrel marás közben.

Kérdezhetek még? (de majd csak délután)
Majd Debrecenbe telepítek április 12-re egy sörgyárat!

000000000

Sziasztok! Beni irtam neked emilt, de valoban baj van a cimeddel, alig tudom megnyitani. Ha megadod a feszbukos felhasznaloneved radkeresek es beszelhatunk azzal kapcsolatosan amit irtal :)

000000000

Vki tudna sehiteni abban, hogy PowerMillben hogyan kell azt bealitani, amikor generalom a progikat, keszitsen egy osszegzo tablazatot, amiben zerepel a programok neve, marok kifogasa, rahagyas, programozo neve stb.?

Szedlay Pál

NC-programok-NC_adatlap készítése

Torro60

Szia!
Küldtem mailt!A tegnapira is meg amit most kérdeztél arra is.

000000000

Szia!Meg nem tudtam, megnezni, pillanatnyilag meg mindig a PowerMill telepitesevel veszodom, allandoan fagy le :(

000000000

De csak felulkerekedek vhogy rajta :)

000000000

Kozben megneztem az emilt amit kuldtel es alig varom, hogy mar kiprobaljam, csak vhogy stabilizaljam ezt a PowerMillt