Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Sajnos nem vezet mindig jó eredményre a model konvertálgatás inkább célszerü egy környezetbe mozogni egy szoftver alat cad/cam részen az mindig kompatibilis feldolgozható és dinamikus a szerkeszés.......

r7nybt86t

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.V Carve pro 6.5-nél,szeretnék generálni szerszámpályát Heidenhain TNC-(320)re,és valamiért nem látja a vezérlő.

vvvsmkgjx

A hiba az szokott lenni, hogy a .h kiterjesztésű állományokat simán Copy+Paste másolással nem lehet átvinni. A megoldás, hogy közvetlenül a TNC könyvtárba menteted el a Vectric-el, vagy magával a vezérlő programmal másolgatod, ahová neked kell.

r7nybt86t

Köszönöm szépe a segítséget,megpróbálom!Szép napot!

5agi4zz4h

Danibá...  ment a levél.

xfg6v697j

Sziasztok.
Melyik program csinál olyat,hogy DXF bemenetből mikor generálja a G kódot,az íveket egyeneekből rakja össze?

000000000

PL:az AC,csak másik postprocival.
Küldök ha kell.

xfg6v697j

Köszönöm.
A procit át tudom írni,csak a kérdés feltevésekor még nem tudtam,hogy ott lehet módosítani.

neduddgi

Sziasztok!

Ajánljatok légyszi olyan progit, amivel dxf-ből tudok G-kódot generálni, a legegyszerűbb megoldás kéne, 3db  10mm-es "vonalat" kell lemozognom ... :-D

robokacsa

ezt nem lenne célszerűbb, egyből g kóddal megírni?

s7manbs8

Itt egy ingyenes:

http://code.google.com/p/dxf2gcode/" TARGET=_fnew>Gcode from dxf

neduddgi

De igen, csak  kb két éve nem foglalkoztam a témával és teljesen elhülyültem, illetve lusta is vagyok, gondoltam így egyszerűbb .. . de akkor "rámegyek" :-D

neduddgi

s7manbs8

Én programozó vagyok, de nekem sincs kódolni kedvem, mikor készen vannak ilyen programok és abban megcsinálható, felesleges kódozni, inkább olyasmin kell gondolkodni, ami még nincs.

neduddgi

Én meg rajzoló (SW) azt gondoltam egy perc alatt csinálok egy dxf-et, azt beadom egy kis proginak, ami egy perc alatt kiköpi a kódot .... kézenfekvőnek tűnt.  
:-D