Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Addig is B.U.E.K [#eljen][#felkialtas][#taps][#nyes][#fogmosas][#awink][#email][#bee1]

xg2w6ib9x

Köszi a javaslatot !
Van esetleg olyan program, amit Te megelégedéssel használsz és ajánlanád is másoknak is ?

000000000

Nekem a solid edge jöt be véglegesen mind Cad progi!
De töbel is probálkoznam mind erös teszttelések alat, solidworks...alibre...ZW3d....stb!
Természetesen saját képzés alat!:)
Semi tanfolyam iskola nem volt segitségemre az elöre lépésekben csak az oktato videok és sok gyakorlás!:)

s7manbs8

Azzal már rajzoltam pár apróságot még eddig csak annyi a termékem.

000000000

Sziasztok!
Először is boldog új évet!
Tudna valaki olyan oldalt mondani ahonnan lehet letölteni olyan figurákat amit ha kimarok utána össze lehet rakni.

xfg6v697j

Rajzok G kodok topik #1069

000000000

bocs átraktam!

000000000

Helló fórumtársak!
Edgecam 2012 R1 problémám akadt. Újratelepítettem a win 7-et és most nem működik megfelelően. Mikor befoglaló határt szeretnék készíteni élekből csak az egész testet tudom kijelölni vagy semmit. Már azóta többször is újratelepítettem a progit, visszaállítottam alapra, de semmi változás. Kérlek segítsetek! Üdv Ati!

adamant

Hello!

Nem nagyon értem a problémát hisz előgyártmány az egész alkatrészre vonatkozik de tudsz játszani a X Y Z vel hogy merre pluszolsz vagy minuszolsz de lehet nagyon rossz fele gondolkodom esetleg egy képet tudnál csinálni??

U.I.: 2013 R1 hez valakinek nincs magyar nyelve??

[#zavart1][#zavart1][#zavart1]

zoli0302

Szia !
Nem lehet magyarítani házi eszközökkel, nem tartalmaz nyelvi file t a program.

adamant

Khm.. 2012r1 hez van magyar nyelvem meg mikor bemutatták ez is magyar volt ezért gondoltam hátha akad valakinek elfekvőben.

000000000

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_7_hdmthphy5g.jpg" border=0>
Hali! Ilyenkor nem tudok éleket kijelölni. Vagy sz összes él vagy semelyik.

nyiszi

Nem tudja valaki, hogy a Solid Edge programban az egérmutató mellett kiírt  X és Y értékek színét hol lehet megváltoztatni?
Vagy a tervezett alkatrész szürke színét.
Mert a szürkén alig olvasható a sárga szöveg.

Előre is köszönöm.

D.Laci

Alkatrész színe.
 SE V19 –et használtam korábban abban Format - Part Painter,  Style  megadod a szín sémát,  Select –ben beállíthatod, hogy teljes alkatrész vagy csak kiválasztott felület stb. .

nyiszi

Szia!

A V20 magyart használom.
De megtaláltam itt megvilágításnak nevezik.  
Így már jó.
Köszönöm.