Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

vvvsmkgjx

Sziasztok!
Vectric Vcarve pro 6.5-ös verzióját keresem, itt tud valaki esetleg valami elérhetőséget. Amit neten találtam, vagy regisztrálós vagy vírusos mint a szemét és használhatatlan.

000000000

Üdv Mindenkinek
"Nesting" programot keresnék.(pl:Mynesting,cnccut,optimizer for anyshape,stb)

Rehabilitáltat nem demót!!!Esetleg látott valaki valahol ilyet!
Megköszönném nagyon
Üdv
Attila

pisti73

Sziasztok!
Használta már valaki, vagy esetleg megvan valakinek a CopperCam (vagy Galaad)nevű program?  
Az a gondom vele, hogy eddig működött rendesen most pedig "eldemósította" magát. NYÁK készítésre tökéletes lenne, de most nem akar teljes értékű marópályát generálni.

Köszi előre is!

000000000

Köszi
Úgy látom hogy ezek nem az én eseteim.Nekem Dxf file okat is kellene hogy kezeljék.Amiket küldtél legfőképpen bútorlap szabászoknak no meg üvegeseknek lenne jó.Azért köszi a fáradozásod.
Üdv
Attila

000000000

Sziasztok!
Tudna valaki küldeni edgecam-hoz postprocessort
2012 R1-es verzióm van,és még az érdekelne ,hogy kell beállítani.
Köszi

8rruwvg0k

Sziasztok,

BMP-ből kellene nekem G kód, vagy valami emészthető formátum CAM progihoz maró gépre. Mit ajánlotok ehhez?

Köszi.

Üdv.: Zsiri

000000000

Mégis mit szeretnél BMP-ból csinálni ?  
Mert egy fénykép nem tartalmaz 3D információkat, ezért is inkább lithophane csinálnak belőle.
Tehát bővebb infó kéne mit is szeretnél.  

8rruwvg0k

http://www.youtube.com/watch?v=H8qSziGingM" TARGET=_fnew>http://www.youtube.com/watch?v=H8qSziGingM
Igaz nem. Valami hasonlót mint a lithophane.
Fára marni bmp-ből képet.

adamant

Keress meg privátban és köldök egy párat [#circling][#circling]

000000000

Szeretnék valami egyszerűbb AUTOCAD programot amivel testeket tudok rajozlni és aztán vetületbe rakni . Persze a testeket össze visszakaszabolni lehessen . Köszönöm

D.Laci

Hm…
Szeretnék egy Trabantot ami Trabant…. :)
Neked CAD program kel, ami lehet az Autocad.
Ha egyszerű kel meg gondolom magyar akkor az Alibre Design jó lesz neked.

adamant

Az autocad nem igen alkalmas testek modellezésére inkább akkor a solidwork vagy solidedge, NX vagy a társai alkalmasak szerintem de ha igen egyszerű kellene akkor én a GoogleSketchUp-ot ajánlanám.

4k0yxz3fu

Segítség! Sajnos vettem egy új gépet, Windows 8 van rajta. Nem tudom futtatni rajta a RhinoCAM-2.0-át, hardverkulcsot keres (annak ellenére is, hogy). Nem csak ezzel a programmal van ez a probléma sajnos. Valakinek van valami ötlete?

4k0yxz3fu

(más Windows verzió nem futtatható a gépen, mert ugye annyira fantasztikusan modern, hogy csak Win 8 alá vannak driverek hozzá).