Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Van a Fájl menüben egy menüpont. Rajz készítése vagy ilyesmi. Középtájon, a Szerelés készítése alatt ha jól emlékszem.
 Ott tudsz rajzot készíteni a modellről.

Ha elindítottad, nem érdemes a nézetek kiválasztásával vacakolni, válassz egyéni nézetet, forgasd be a megjelenő ablakban a modellt ahogy neked kell, majd a nézet lerakása után egyszerűen tudsz nézeteket, metszeteket, kitöréseket csinálni.

000000000

http://www.youtube.com/watch?v=SinsKBaF-as" TARGET=_fnew>part to draw
amit keresel videon olyan 1:20 kezdödik![#felkialtas]

000000000

http://www.youtube.com/watch?v=Yk26WwApWrk" TARGET=_fnew>metszet
Az ikon ugyanaz v16 alat is!

279nwbpsa

SprintLayout5.0-ban készült HPGL-fájl milyen módon
lenne használható gravírozásra?Úgy értem LazyCam nélkül...lehetőleg Vectric,vagy Aspire,amit használnék inkább.
Nincsen valakinek bevált konvertáló progija?

hje3wyntn

Sziasztok!
SolidEdge v15- ben egy tömör test térfogatát ki lehet számoltatni vele? Ha igen hogy? Ha tudja valaki kérem írja meg.[#confused]

000000000

Vizsgálat>>>>fizikai jellemzök baloldalt modosit beirod a kivánt térfogat sürüséget vagy kiválasztod az anyagot amit kiakarsz számitatni a felhasználoi tulajdonság alat nyomsz egy ok!
Diohélyben ennyi csak....

guliver83

Ha nyák gravírozásra gondolsz akkor SprintLayout-ban készült tervet exportálod HPGL fájl ként az pedig Mach3 HPGL konverterrel csinálsz belőle G-kódot.

w0hgtwf3w

Vizsgálat menü,tulajdonságokban.
Nekem ST3-van fent,de a régebbi verziókban is itt van valahol. Természetesen ez mind az alkatrészben történik.

279nwbpsa

Szia!
Közben már megoldódott.Igaz többféle ilyen konvertert is ki kellett próbálnom közben.

guliver83

Én csak nyákot marok és fúrok vele, de nagyon egyszerű program.

279nwbpsa

Te konkrétan melyik konvertert is használod?
Én legutóbb az SL2M3-at próbáltam ki.

Egyébként én egyáltalán semmit nem értek az elektronikához. :(
Kizárólag nagyon egyszerű kapcsolásokhoz kell nekem ilyesmi és csak ritkán.
Tulajdonképpen a próbanyákos gányolászás mellőzését szeretném ezzel elérni.
No,meg nagyon kíváncsi természetű vagyok. :)

guliver83

A mach3 nak van egy Mach1 filter HPGL konverter része és azzal csinálok G-kódot.

279nwbpsa

Ja,azt is próbálgattam,de nem jól állítottam be,ezért mindig pici lett a végeredmény. :)
Közben kipróbáltam az SL3M3-at is és úgy tűnik,egyenlőre ennél maradok.

279nwbpsa

Bocs...SL2M3-mat akartam persze írni...

guliver83

Keres magánban mert akkor beállítási gondjaid vannak. A Mach3 filter HPGL converter,1060 vagy mi van ott írva írj 40 et.