Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

xkbv3nx0d

ah köszi... solidcam jónak tűnik...

000000000

Most ismerkedek a cnc témával mélyebben és a Primach 2.0 progit keresem. ha valakinek meg lenne.... Köszi

000000000

A progit elnéztem, Primach-20L a neve.

bznc93pf5

sziasztok!

használ közületek valaki Alphacam-ot?

z4ejygu7v

Fórumtársak!
Kérdésem?
Auto Cad, tud már valamelyik G-kódot

n5r7e7wf0

Soha se fog tudni, nem Cam!

NewUser

000000000

9npx2xk89

Tud valaki SolidCam-ban hidat csinálni egy 2.5d megmunkálás köré, hogy ne essen ki az anyag?

bznc93pf5

szia metabo,
küldtem e-mailt.

000000000

Még nem jöt semmi spanok közöt sincs semi!
probáld ujra
kuka2015@gmx.com

bznc93pf5

küldtem megint

000000000

2dbfy8y

Sziasztok!

Ki tudna nekem segíteni!
Milyen progi a leg egyszerűbb esztergához g kódot generálni?
Mondjuk dxf fájlból!
Volt nekem egy lazyturn nevű progim, ez nem a lazy cam, ez egy különálló progi, viszonylag jó, de nem az igazi! Ls sajna a telepítőjét is elkevertem!
Előre is köszönöm mindenkinek.

w987wzmm

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Ismertek CAD-es oktatással foglalkozó sulit? Ahol van egy kis gyakorlati része is...