Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Hobby célra is lehet vele pénzt keresni ha ügyesen csinálod.....és vissza termeli az árát! :)
Ez a mailem halot már!

000000000

az uj mailem a fej lapomon!

vvvsmkgjx

Sziasztok! Az Aspire legújabb verziójának elérhetőségében tudna valaki segíteni? (V4)

frob

Metabo írtam mailt, végül is csak annyi érdekelne hogy az alibre cam ban otthon vagy e?

000000000

mondjuk rá..

nem jöt semi meg!

000000000

ilyenböl tanultam anno még v2 nél én is!

http://alibrecam.com/Training-Tutorials.shtml" TARGET=_fnew>cam v3

frob

Pedig a nevedre kattintva írtam üzenetet, vagy az ott beállított címed nem lenne jó?

Nézegettem a linket már régebben is, de jobb ha hozzáértő elmagyarázza mit miért...

adamant

000000000

regelt mail már nemél de ott van ami igen!

barhz9bni

Sziasztok!

Sürgős segítségre lenne szükségem:
Az adott vetület egy szeletelt tárgy szeleteit mutatja:

Mivel vízzelvágással készül, egyetlen vonalból kellene megcsinálnom!! A probléma az, hogy az adott rajz, amit a grafikai program vetített le nekem, több kezdőpontból áll. Van valamiféle algoritmus, plugin, converter, ami a több vonalas rajzot összeköti valahogy, hogy jobban egye a vízzelvágó, vagy egyesével kell megnyitnom és összekötnöm a lineokat??

Előre is köszi.

http://i.imgur.com/gSuIwe6.png" border=0>

barhz9bni

Üvegből lesz kivágva, ezért kell összekötni őket, különben megroppanhat.

frob

hát sajna.... marad a corelbe berakod és szépen szétbont összekötöd mintha habvágást csinálnád

barhz9bni

Köszi. Akkor elszöszölök vele egy darabig az biztos. Egyébként nekem az a gyanúm, hogy létezik ilyen program, vagy plugin, vagy opció :)

barhz9bni

Itt még az is fontos talán, hogy a vágás közben ne potyogjon szét. Ha így szétszabdalom akkor viszont széteshet.

sanka74

Szia! Milyen formátumban van? Ha dxf akkor autocadben: vledit, és egyesítés, vagy aspire-ben join.