Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

köszike, mondták ezt nekem tegnap, de annyi infót megjegyezni...
:D:D el is indult a lapostopon :D

000000000

MP9 frisitést rajk fel melé mert javitások vanak bene!

000000000

benne van a lemezben amin kaptam. :D  
de azért köszi!  
Sztem lesz még hozzátok pár kérdésem... mire ezt megtanulom, h hogy is kell használni [#falbav][#falbav][#falbav][#falbav]

000000000

bznc93pf5

szia.
hogyan lehet átállítani a megmunkálási útvonalat X-,+ ról Y -,+-ra?, tehát a gépen ne a híd mozogjon többet +, - irányba hanem a hídon lévő motor

hostya

Remélem segítesz is neki, ha feltesz néhány kérdést.
Az adatlapod szerint Te "piszok jó vagy" ebbe a témakörben.

hostya

VViktor

Szia.Minden programozást mellőzendő csak a MAch3-ban vagy az EMC2-ben,megcseréled a step/dir pineket az X és az Y tengelyen.

xfg6v697j

nem vagyok biztos benne, jogy ez megoldható a machban.én a jegyzettömbben oldanám meg betü cserével.

000000000

akkor itt a lehetőség [#vigyor2]
Rajzoltam 1 50x50-s kockát. az éleit letörtem 5mm nagyságban. A maradék 40x40mm-t kihúztam mind a 6 oldalon 40mm-t. Azt hogy lehet, hogy a kihúzott részeket lekerekítsem teljesen? [#fejvakaras][#fejvakaras]

000000000

Persze!Szívesen!Azért annyira nem vagyok ám jó,de azért tudok ezt azt.

000000000

lemaradt[#nyes]

000000000

Kezelölap>>>lekerekités/letörés!
Arra vigyáz hogy ezek mind matematikai számitások szerint elég komolyan fügenek egy egy alaksajtolási müvelet pl egy lekerekitésnél ha egy testen egy kockán van két szemben lévö lekerekitési rész az élek hossza pl 40mm az egyik lekerekitls 20mm a szembe lévö lekerekités értéke mm lesz csak 19.999 alati értéken elvégezni egyébként hibba üzenetekel fog a progi dobálozni hogy nem lehet létrehozni a lekerekitést mert egész a szám értéke 20.000!

sanka74

Sziasztok! Megoldható szerintem, csak a végálláskapcsolókat is át kell írnod, máskülönben hiába keresi az x a kapcsolót, amikor az az y-on van....Így akár károsodhat is a mechanika!!