Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

énis csak jopár éve ota de nem bántam meg....
elég sok területen persze igy lehet sok informáciohoz jutni :)

000000000

enél a cégnél szétnéztél már?
http://www.alibre.com/products/mainpage.asp" TARGET=_fnew>ALIBRE CAD
http://www.alibrecam.com/" TARGET=_fnew>ALIBRE CAM
a cam modulja mechsoft!
rhinot joval tulfedezi a cad része és van magyar nyelvü mindketö modulra a magyar voszont forgalmazonál!

frob

köszi!, első ránézésre tényleg barátságos, jön lefele és tesztelem rövidesen! :)

kmajer

bérelni is lehet, pl SOlidEdge.

frob

Meglestem az alibre -t
nagyon szuper progi, amivel szenvedek nem kevés ideje, kb 20 perc alatt sikerült összehozni benne, lehet hogy ez lesz a nyerő
és az expert csak 2e dolcsi, szóval  nagyon ott van a toppon számomra, de persze még ismerkedem vele, de nagyon tetszik.
1000 köszi, hogy megemlítetted!

000000000

akor  kezedre álo progit valoszinü meg találtad vagyis hatékony lesz számodra a tevezési idöbe és a kivitelezés!
de szukséged van 5 axisra? expert verzio azét is annyi!

frob

Ahhhaaa, igen valóban nem lesz szükségem rá, ezek szerint rosszul olvastam hogy csak az expertben  van benne a lemezhajtogatási móka :)
Amit meg most linkeltél az meg a kánaán :) oktatás is van igaz nem sok sok óra, de legalább van :)
még egyszer köszi, sokat segítettél!

000000000

Véleményem szerint első ránézésre az Alibre Expert 2011 lehet a legköltséghatékonyabb megoldás 1600 Euróért akciósan. Gyakorlatilag minden van benne, még egy CAM modul is, bár ezt nem részletezi, de feltehetően az AlibreCAM Standard 3 tengelyes.
 A 2012-es pofásabb, meg van pár hasznos új dolog benne, de az árát nem láttam. Gondolom később azért lehet óccsóé frissíteni rá.

frob

Ha pofásabb a 2012 es mint a 11 es akkor nem lesz gondom vele aszem :)

tymf898iv

Sziasztok!van ötletek milyen grafikai szoftverrel lehet szürkeárnyalatos képet hasonlóképpen átalakítani mint ahogy a papírpénzek grafikáit rajzolják, tehát az egymást keresztező vonalak adják a sötétebb tónusokat.

9b6n3fn2n

Üdv mindenkinek!
Tud valaki olyan prgit ajánlani amely azt a funkciót tudja amit a AC sculpting funkciója és stl-ben tudok menteni belőle. Az AC azért nem jó mert nagyon drága nekem. Valami olcsóbb kellene mert válalkozásban szeretném használni és mindenképpen jogtiszta kell.

000000000

Talán a sculptris.

tymf898iv

Köszönöm sokat segítettél.