Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

3k74cecek

Szerintem nem kell oda gáz csillapítás. Nincsenek itt annyira nagy gyorsulások.
Szerintem kész program erre nincsen. A wacom táblád adataiból neked kell előállítani a megfelelő G-kódot. A G-kódban lehet a mozgáshoz sebességet rendelni tetszőleges finomságban, így az nem gond, csak legyen meg valahonnan, hogy éppen mennyi legyen. A nyomóerőt meg a tollad adatainak függvényében szintén neked kell átkonvertálni Z koordinátává. Jó kis feladat, de nem megoldhatatlan.

000000000

Ez a gép talán kézírás hamisításhoz kell? Ha meg is valósulna, a NBH-tól volna okod tartani...

000000000

hja, persze és egy nyilvános forumon kérek hozzá tanácsot......, nem könyvet írok vele

000000000

mármint nem hamisitok, könyvet irnék vele

000000000

az a problémám, hogy nem tudok programozni, ezért kérem a tanácsotokat, hátha van ilyen program készen, vagy tudja valamelyik fizetős, mert akkor megveszem és a feladat megoldva, de kezdő vagyok egyiket sem ismerem, azért köszi mindenkinek aki megmozgatta tekervényeit , hátha eszébe jut valami konkrét

000000000

ennyi erővel neked is tartanod kellene az NBHtol hogy nem-e metszett mélynyomáshoz állítassz e elő klisét bankjegy nyomtatáshoz....

000000000

merthogy van egy erre alkalmas géped

3k74cecek

Akkor sokkal egyszerűbb lenne egy alkalmas betűstílust keresni. Biztosan van olyan ami megszólalásig hasonlít a kézírásra.
Persze az egyértelműen látszik rajta, hogy valójában nyomtatás, mert a kézírásnál  
sosem egyforma pl. két "a" betű, itt viszont tökéletesen egyforma lenne.

000000000

Mi értelme? Fantazmagória, és mi célból?!
Miért nem jó nyomtatni egy olcsó lézerrel (hisz ezeket erre találták ki)?! CNC-t kézírás (hamisításra)?...

000000000

nekem a saját kézírásom kellene és nem nyomtatni akarom, hanem cncvel vagy plotterrel megcsinálni, nyomtatóm van egy csomó, de pixelekből áll a nyomat bármilyen felbontással, és a festék a lap tetejére ég, a papírba nem húz barázdát és nem tudok olyan tintát használni amit szeretnék, megnézed megfogod és gagyi, ez olyan mintha a rézre csak rányomtatnád a vésendő formát nem pedig belemarnád, óriási különbség

kedves istván, én tudom mire van szükégem, és nem örömködésből kérdezek, értelme pedig számomra van, te ebben nem látsz értelmez, de ez nem számít, segítségért jöttem ide, nem NBH-s hülyeségekért, és rossz helyettesítő megoldásokért, nyomtatással foglalkozom, mindennyomtatási technológiát ismerek szinte, de nekem a kézírásomat kellene reprodukáljam, mert egy könyvet megírni kézzel 2-3 év, újra pedig még egyszer ennyi... asszem így már érthető miért bíznám inkább egy cncre, röviden: magamat reprodukálnám

000000000

ez olyan dolog mint rézkarcot csinálni, van már fotó, meg nyomtató, meg ofszet és digitális nyomás, a rézkarc azért mégis rézkarc, ott is sokszorosításról van szó, mégsem hamisítvány, és nem egy ócska print..... ez ugyan ez

SquirrelTech

Hmm... Ha mindenáron kézzel akarsz könyvet írni, miért nem írod simán papírra? Vagyis miért kell ennyi minden az írás és az irat közé, ha a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz lesz?

MoparMan

ha jól veszem ki a szavaiból, nem 1db könyvet szeretne, 10 darabra meg nincs felesleges 30 éve :)

000000000

látom kissé be vagy szűkülve erre a hamisítás dologra...  szomorú hogy ez a kiindulási pontod... ez nem engem minősít

000000000

hát pontosabban 50-100 példányt szeretnék, ami még így cnc vel is sok idő lesz, mert ugye ezt sem lehet 10000el nyomatni, a toll nem tudja azt a sebességet amit egy gép tud, hoszen a tintának van egy folyási sebessége amit a gravitáció szabályoz stb....