Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

e70p0gieb

" (nem kell szla):"
szerintem legközelebb fogalmazz másképp, vagy priviben.
sosem lehet tudni......

sastas

Nem haragszom, eddig mi ezt a szót nem ebben az értelemben használtuk.

sastas

sibzausn5

Sziasztok Mach 3 program H1 ill. H2 vezérlést szervizzel foglalkozik valaki (borsod megye)

sibzausn5

Elszállt a vinyó,de lehet hogy vitte a vezérlőt is.Egy komplett uj vezérlés is érdekelne

s7manbs8

Az adok veszekben nézelődjél, ott szokott lenni hirdetve vezérlő pl., ha kiderül, hogy tényleg rossz a vezérlőd és másik kell, azokat a régieket javítani lehet nem sok értelme van, ma már elég olcsó egy új is, ami még jobb is lehet, mint azok.

s7manbs8

sibzausn5

a vezérlő szerintem működik, a konfiguráláshoz kéne szakember

sibzausn5

4 db 1,7nm léptető párhuzamosan kötve Mach 3-mal hajtva x-y kordináta.

Zozi

Sziasztok,
Budapest környékén keresek 20mm és méretre vágott alu vastaglemezeket. Tud esetleg valaki olyan helyet, ahol kis mennyiségben is szóba állnak magánszemélyként velem? Sajnos az Amari honlapja és elérhetőségei nem működnek.

remrendes

ra8nsmk6w

Az Amarinál tudtommal már nem darabolnak vastaglemezt. Legalább is tavaly év végén még igy volt.

pbalazs

Én anno itt vettem alu cuccokat. A húzott termékeket méretre vágták. Nem túl pontosan, de legalább nem kellett 6m-t venni :)

Csuhás

Akadna valaki akinek egy Pécs Budapest útján elférne a csomagtartójában három műanyag tábla 1m*40cm és kb 40kg?
A következő egy hónapban valamikor. Sört, csokit, vagy benzinpénzt tudok felajánlani érte. Ha tudsz segíteni keress meg magánban.