Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

smalla

Írsz egy típust? Hogy kell e hozzá speciális akármi a beállításához, vagy kezelőpanelről megoldható. Ha ez utóbbi, s van hozza motorod, kábeled, akkor holnap du megoldjuk. Amúgy is be akartam menni hozzád.

LoneWolf

Max. 5,5kW-os motorom van sajnos csak... 3 fázis, 3x40A az még lenne, meg kábel is. Fotót még ma rakok fel. [#wave]

B.Zoltán

Nézd meg ez a videót , hogy mit csinál ezzel a szegény léptető motorral.
Mondják is neki , hogy a mágnes elveszti erejét , de ő állítja hogy nem gyengült a motor.
Ha a fogórészt vascsőbe belehúznád lehet , hogy összejönne a tengely csere.
Link

B.Zoltán

Az előbbinél sokkal egyszerűbben kivitelezhető és korrektebb megoldás lenne kicserélni az 5mm-es belső méretű csapágyat 8mm-esre és lehetne csinálni így egy hátsó tengelyt.

Rá lehetne ragasztani a 5mm-es tengely csonkra , a 8 külső 5 belső méretű tengely toldást.

Gondolom ez a motor nem olyan erős , hogy a ragasztást szétszedné.[#lookaround]

És ehhez az átalakításhoz nem kellene , csak a hátsó csapágy házat levenni , amit már sokan csináltunk a motor károsodása nélkül.
De ez az én véleményem saját részre meg is csinálnám.

996dwuf96

Szia !
Ez lenne szerintem a végső megoldás , ha nem jön össze másképp a motor.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Levente

B.Zoltán

Két motort is néztem 625 csapágy van benne és 688-ra lehet cserélni , annak 8mm a belső mérete a többi mérete megegyezik.
Igen , ha nincs más megoldás csak akkor.

fn47xk7ei

Szerintem nem egy nagy durranás az a hidropneumatikus henger - én így oldottam meg és de a gyári is hasonló volt amit szétszedtem azaz a pneumatika rúdját használja a hidraulikus részen azaz annak a végére van illesztve a dugattyú . Sajnos nekem is 100-as pneumatika kellett volna de csak egy darab volt nekem így 80-asból csináltam . ( Csak ne kellene esztergályoshoz járni - szinte remeg a lábam ha menni kell .)

J-Steel

Honnan tudnék hézagololemezeket beszerezni, gépelemek alápakolására?
 Jelenleg azt csinálom, hogy megveszem a lapkás lemezeket, ami 0,05 től 1,00 mm-ig van, aztán levágom ami kell. De néha nem elég a hossza vagy a szélessége, és 1mm felett is jó volna egy két méret.
 Nincs speciálisan erre valamilyen csomag?

0erat824v

Üdv. Új vagyok még ebben a témában és olyan segítséget szeretnék kérni hogy hol kaphatnék trapéz vagy golyós orsót lehetőleg csapágyakkal anyákkal együtt. Költségek és első tapasztalatszerzésnek a trapézorsó megfelelőbb lenne.[#vigyor5]

s7manbs8

RJancsi

Keresd Sz.József -et (Aszód) itt a fórumon vagy ezen a linken. Időnként hirdet komplett trapézmenetes hajtásokat itt a fórumon, de nekem méretre csinált olyat amit kértem.

2f428kduf

Én is SzJózsefet ajánlom. Vettem tőle mindháromtengelyre, nagyon jók, csinosak is. Ezek nem csak az asszonynál fontosak.

Mlaci

Sziasztok! Keresek megvételre ITEM profilt 80x80 8as nút 1040mm hosszút min. Ha van valakinek, irjon üzenetben. Köszönöm!