Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

remrendes

Akkor ott bizony valaki benezett egy nullat [#circling]

Csuhás

Ejha, akkor igen csak jó vételt csináltál! Jók az olyan akciók ahol lehagynak egy nullát az árból!

VighLajos

Mindez tegnap történt. Ha rájönnek, és huszonvalahányért hozzák meg, akkor nem veszem át.

remrendes

Elmeletileg nem tehetik meg. A hirdetett arert kell adniuk.

000000000

El kell olvasni az üzletszabályzatukat, vagy a vásárlási feltételüket. Ha ott konkrétan kitérnek arra, hogy "árelírások" esetén a korrekció jogát fenntartják, akkor nem kötelesek a tévesen közölt áron adni. Nemrégen magam is találtam egy "nagyon jó akciót" ITT és EZT ami szállítással együtt 4630-ft lett volna[#vigyor5] Megrendeltem, visszaigazolták aztán meg hívtak telefonon, hogy őőőőő.....izé.....nem jó az ár.Kérem e a módosított áron, mert csak akkor rendelik meg. Természetesen ilyen horror áron nem kértem[#nevetes1]

remrendes

En ugy tudom, hogy ha megkapja a visszaigazolo emailt akkor az mar szerzodesnek minosul.

pisti1818

Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nem e tudtok olyan szervízt, vagy esetleg boltot, ahol hidraulika szivattyúhoz forgalmaznak nagynyomású tengelytömítéseket? Válaszotokat előre is köszönöm.

remrendes

Révész Richárd

Oszt' hol.
Baktán vagy Nemesmedvesen?
Ha van a környékeden rendes csapágybolt ott megpróbálhatod.

pisti1818

pisti1818

Az országban teljesen mindegy oenne, hogy hol van, ha esetleg el is postáznák, sajnos a csapágyboltbam már próbáltam, nincsenek nagynyomású tömítéseik, csak szimeringek, de azok a nyomás miatt kifurdulnak a tengely mellől. [#sniffles]

pagabee

Sziasztok,

az épülő gépemhez szükségem van néhány CNC mart lemezalkatrészre, a legbonyolultabbról mellékeltem egy képet. Az alkatrészek anyaga: 3mm vastagságú AlMg3 (vagy hasonló) lemez.
Lemezzel nem tudok szolgálni.

Ki tud benne segíteni?

svejk

Milyen rendszerű és mekkora nyomású hidraulika szivattyú ez amiről szó van, hogy a tengelynél nagy nyomás van?

ANTAL GÁBOR

Ha a szivattyú rendben van akkor a tengelytömítésre nem hat nagy nyomás. Akkor kezdődnek a bajok ha elkopik a szivattyú és megnő a résolaj . Akkor a nyomás is megnő . A közönséges szimmeringek  nem alkalmasak nagy nyomás felvételére ( Bővebb infó " Kubinszky tömítéstechnika  Sopron "  honlapja )
 Vannak spéci ( sokszor teflon szimmeringek amik kicsit többet tudnak ( Max 6 bar ) de azok hamar tönkre mennek( egyszerűen elkopnak) . A nagynyomású tengelytömítések : a csúszógyűrűs tömítések ( Pl SiC / SiC "arcokkal " ) ... Ha a nagynyomású szivattyút szimmeringgel tervezték akkor oda az kell . Ha " kimegy " a szimmering akkor vagy fel kell újítani a szivattyút vagy kuka  ( Manapság inkább az utóbbi ) .

Nem publikálom  hogy miért merek ilyesmit állítani de akik ismernek ( ismerik a honlapomat ) azok tudják hogy  alapja (is) van az írásomnak