Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Köszi ( közben terveztem egyet de az még csak terv )

fpd0kbd4

Szia! Az #52557#-ben hirdettem kábelkifejtőket.Lehet,hogy tudod használni.

PSoft

Mi akadályoz meg abban, hogy a 26 eres szalagkábel csatiját, a  40-es, vagy akár az 50-60-as kifejtő aljzatába dugd?

Rabb Ferenc

Gondolom, a félredugás lehetősége. Az mindig fennáll... Na jó, nekem már kicsit ritkábban [#miaz]

ANTAL GÁBOR

Egy nagyon fontos dolog akadályoz ( a püspök esete a nem harangozó plébánossal ) az hogy pillanatnyilag  semmilyenem SINCS .
 De rajta vagyok ( a terv kész , megnéztem a Sir Nyeteg kifejtőjét és nézem a Frédi által kínáltat )

PSoft

Neked is?:)

Nem tudom Gábor hogy van vele, de...
Megfontolt, komoly embernek ismerem, én Őnála(is)kizárnám a félredugás lehetőségét!:)

Ha maradsz az ajánlott,és elfogadott, jól behatárolt  korlátok között, akkor, csak oda tudod dugni...ahova való!
[#wave]

vjanos

A felesleges tüskéket le kell nyomni melegtakonnyal és elhárul a veszély [#eplus2]

fpd0kbd4

A 40 ereshez 1db kör keresztmetszetű kábelt, csatival,esetleg tudok adni.Akkor csak a D-sub csatit kell ráépítened.

ANTAL GÁBOR

Azt hiszem a 26 os fekete dugóból a tájolónyelvet le kell köszörülni de sebaj ( most is egy ilyen hekkelt változat működik )

fa_kukac

Sziasztok! Eladó 1 készlet ER11 13 darabos készlet fadobozban. 1-7 mm. Ára: 14500 forint + posta!

acrvum8z

Üdvözlet!
Kérdezni szeretném, hogy 20x20-as Bosch profilt, honnan tudnék beszerezni?
Köszönöm előre is a címeket!
Zsolt

3z3fhyubr

Hello! Valakinek 5 fazisu lépteti motor vezérlés  d550 rs lenne a megfelelő. Köszönöm

000000000

Sziasztok.
Tervezni szeretnék egy gépet ahol nem kell kompromisszumot kötni. Egy olyan gépet ami a világ végén amikor az összes gép elvérzik ez még legalább 2 percig birja. Úgy néz ki a vázzal nem lesz gond. A mozgó alkatrészekben kérném a tapasztaltabbak segitségét.
Melyik márkából választanátok a csapágyat?? Illetve melyik márkából választanátok a lineáris sineket?
Olyan érdekelne ami bárhol kapható, Természetesen nem a világvégén szeretném beszerezni, de most hogy kértem be ajánlatot erre arra a magyarországi kereskedők messze magasabban adták a termékeket mintha az osztráktól vagy némettől venném meg azt. Ez van, de az élet megy a gépnek meg készülnie kell.
Köszönöm előre is a segitségetek.

svager

Ez a világleigázó szerkezet mi lesz? Esetleg lehetne látni valami képet?
 Nem gondolkodtál használt sínekben,és ha már müködik lecseréled.

b4nm7gjvr

Ez jó: "világleigázó szerkezet"

plutokas!

Egyik kedvencem:

"Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot.
Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket.
Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát.
Ne félj olyat látni, amit senki más nem lát.
Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni.
Higgy a csodában, mert teli van vele az élet.
De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban... mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai."

Ron Cristian