Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

pistikeid

Szia
Őket ismerem szalagfűrész kerekeket öntenek évtizedek óta,nagyon jó áron.
Üdv

bundyland

Ahogy nézem a képen ez még csak egy öntvény előgyártmány.
Szerintem ezzel még van munka bőven. Felesztergálni az
ékpályákat, kifúrni a tengely helyét majd kiesztergálni,
kivésni a reteszhornyot, szóval olcsó , de van is vele munka bőven.

gaben

Szia,

amire nekem kelleni fog, szerintem bőven jó így.
Az ékpályákhoz nem akarok hozzányúlni, persze ezt majd a teszt bizonyítja.
Természetesen ki lesz esztergálva a megfelelő KL szorító méretére, direkt ilyet is akartam amin nincs furat, de reteszpálya nem kell bele.

bundyland

Lépcsőset még nem vettem, de most rákerestem, hát tényleg borsós az ára !! Eddig csak acélt vettem a hozzá tartozó
szorítóval ami ránézésre is igen komoly cucc és relatíve olcsó ezért nem értettem mitől annyira jó ár ez, de
már értem!!

gab27

Szerintem az ékszíj nem fogja szeretni, ha ilyen durva felülettel érintkezik, továbbá a futása sem lesz az igazi, hiszen az egyenetlenségek üzem közben - fordulatról fordulatra, periodikusan - rezgéseket fognak kelteni. Ilyen könnyen látható kiemelkedések esetén minden bizonnyal az amplitúdójuk sem lesz alacsony... a szíj élettartamával ellentétben.

Csuhás

Nem lesz jó neked így nyers állapotban. Ha nem munkálod meg kiegyensúlyozatlan lesz, és a szíj is rezgéseket kelt az egyenetlen felületen, különösen egy szalagcsiszolónál előforduló fordulatszám tartományban. Viszont ha úgyis esztergálod a furat miatt, akkor minimális többlet munka tisztára esztergálni minden felületet.

s4fi8wsu

Üdv mindenkinek!
Gépkönyvet keresek AGIECUT 100D típusú szikraforgácsoló géphez.
e-mail: domokos-a(kukac)freemail.hu
Minden segítséget szívesen fogadok.
Köszönöm.

gaben

Természetesen majd esztergályosommal egyeztetek ebben, nem én fogom eldönteni, hogy jó lesz ez így. [#awink]

hedbu09tz

Sziasztok! Ismertek-e olyan fórumtársat,aki egy egyedi tervezésű rézből készült alkatrészt el tudna nekem készíteni a gépével.Egyelőre egyszeri dologról lenne szó. Eger és környéke és a személyes megbeszélést előnyösebbnek gondolnám.[#help].

xg2w6ib9x

Ez valami titkos alkatrész ?
Ha legalább nagy vonalakban elmondanád, hogy miről is lenne szó biztos többre mennél.....[#awink]

hedbu09tz

Egyaltalan nem. Egy egyedi tervezesu basszusgitar hurlabrol van szo.

sastas

hedbu09tz

Természetesen a pontosság is lényeges,de inkább az egy befogással történő készre alakítás,az alak miatt. Ha valaki vállal ilyesmit a közelben,az kérem jelezze.

0ix4d9bfz

Szeretnék egy új 160/3 tos tokmányt számlával, elfogadható áron.Beszerzésbe szeretném kérni /ötleteket/ segítségeteket.

svejk