Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Akkor olyan anyagot keresek ami tölti a teret és jól vezeti a hőt . az egyik ötlet az hogy kvaclisztes műgyanta vagy 2 komponensű szilikon de valami jobb hővezető kellene . Tudom olaj de jó lenne ha nem folyna ..

mex

ANTAL GÁBOR

Fontos lenne hogy jó hővezető legyen ... Nincs valami ötleted ?

Szalai György

A hőátadást a félvezető szubsztrát lapka és a réz bázisplatni között, a Si-Cu közötti hő tágulások kiegyenlítésére alkalmas, speciális forrasztott kötés biztosítja. Gyakran közbenső alumínium-nitrid kerámia lapkán keresztül.

Szalai György

A műgyantákat alumínium pehely kitöltőanyaggal szokták hővezetővé tenni. Ettől az elektromos szigetelőképességük romlik.

ajpwg6jrn

Magyarországon pl. a Vincotech is gyárt IGBT modulokat. Ők tudtommal segítőkészek. (Technikai supprotjukat érdemes lenne felhívni.) Egyébként a fűtőszálak (pl. vasaló, bojler...) is körbe vannak véve valmilyen fehér anyaggal, amik jó villamos szigetelők, de jó hővezetők, ebben az irányban is lehetne keresgélni.

Csuhás

Szerintem megoldás lehet egy megfelelő méretre gyártott tömör alumínium térkitöltő test, majd az alu és az elektronika közé az elektromos szigetelés miatt szükséges minimális vastagságban szilikonzsír.

svejk

Hahó!

Valaki nem jár véletlen Nagykanizsán a közeljövőben?
Egy érzékeny csomagot (szkópot) kellene közelebb szállítani hozzám.
Inkább nektek fizetnék mint a bizonytalan kimenetelű csomagosoknak.

ANTAL GÁBOR

Elég alakos lenne az az alu test . Jobb lenne valamivel önteni .. Ha minden kötél szakad marad az olaj ...

pistikeid

Szia
Próbáld meg őket http://www.gepor.hu/
Árakról semmit nem tudok még nem kérdezősködtem.

Üdv

szf

Én lehet,hogy megyek holnap tudom meg.Oda tudnàm adni a Varga Pistànak...
De mi van ,ha útközben megtetszik a szkóp, hamàr lekéstem róla.....

svejk

Tökéletes lenne, én meg lehet a hétvégén járok arra.

Ha megtetszik akkor a Tiéd lehet, nekem nem létfontosság csak jobb szeretem ezeket jó kézben tudni.

Elküldöm az elérhetőségét.

szf

Ok.küld az adatokat.nem kell csak a szemem kivànja.nem hozok haza semmit, màr még sem lehet mozdulni.