Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Ha nem gond küldj egy telszámot mert lehet csak holnap reggel lesz pontos elérhetőségem Tőle.

g89ketty

Igazad van és a kötélnek sem kell szakadnia. 1970-től használtuk az amcsi BIRD cég katonai URH teljesítménymérőjét, melyben az 50 Ohmos műterhelés egy kis fémdobozban olajba merült. Nagy hangfrekis hobbisták használják ezt a módszert, paneljaikat olajba merítve hűteni, azonos hőmérsékleten tartva az alkatrészeket.  [#pias]

wzc80zbf7

Nem tudja esetleg valaki Magyarországon kitől lehet beszerezni V-Slot profilt? 20x40-es kellene, vagy 2m de sehol se találtam csak UK-ba.

gaben

Éppen most beszéltem a góréval és így elsőre nagyon korrektnek és szimpatikusnak tűntek.
Árakról nyilván csak akkor tud beszélni ha konkrét technológiához érkezik be egy konkrét ajánlatkérés, minden szükséges műszaki paraméterrel együtt.
Annyit kérdeztem még, hogy a powerbelt áraihoz képest van-e valami eltérés.
Azt mondta Bereczki Úr, hogy nem abban az árkategóriában dolgoznak, szóval ez biztató.

Gépőr Bt. védőharmonika gyártás

Csuhás

Egy példa ár: Szerszámköszörűm nyakára való harmonikára kértem ajánlatot. A harmonika főbb paraméterei: Belső átmérő 230mm A külső nem lényeges ( kb 270mm ). Összenyomva 30mm széthúzva 300mm hosszú.  Ez 41eft+afa. Azóta is egy nem túl elegáns kopott pulóver van a gép nyakán. :-(

gaben

Ejha, az szép összeg.
Persze itt aztán van varráshossz bőven, gondolom.

Most már értem, hogy VBody miért állt neki hajtogatni saját maga a harmonikákat. [#vigyor]

bundyland

Tegnap már írtam hogy nézzétek meg a topikomba , én olcsóbban csináltattam méretre.
Kínában persze. A minőség teljesen rendben volt.

g89ketty

Én a Warbi kormányművére ponyvavászonból  vartam a helyén, két végén bilincsel, belül jól bezsírozva. Fillérekért örök élet. Nem olyan elegáns mint az eredeti, de az NDK gumikat magasan verte. [#integet2]

ywathzay

Egy linket tudsz adni a készítő céghez? Itt magyarban elég horror az ára. Az oldala szövet, vagy gumi? Esetleg meleg fémforgácsot, emulziót bírja ha ráfröccsen, rápattan?

ywathzay

Közben belekerestem a topikodba. Ahogy leírtad a harmonika olcsó csak a posta drága. Ha összevetem olyan áron azzal amit a Gépőr adott az összezárt 50 széthúzott 450, 500 széles harmonikára fém védőlemezzel, akkor a magyar jobban megéri, mert ha a kínait még bevámolják akkor bukóban vagyok a magyarhoz képest, mert kb. egy ára van nettóban. Persze ez téged nem vigasztal, a többieknek írom.

gaben

Ezt én is így gondolom, hogyy ha mindenképpen sokba kerül, akkor inkább egy magyar céggel csináltatok.
Itthon talán a garanciát is jobban lehet érvényesíteni ha valami gond van.

bundyland

Az elsőnél rendeltem meg. Az rozsdamentes védővel van.

Itt

És itt is van egy, talán olcsóbb is:BF Machine

bundyland

pistikeid

Szia ha kapsz árajánlatot légyszi oszd már meg.
Kiváncsi vagyok rá.

Üdv

gaben

Szia,

mindenképpen, de az nem mostanában lesz.
Jövő évi projekt a gép építés.

Apropó a múltkor beszélgettünk valahol az ékszíjtárcsákról is, szintén powerbelt-es ill. ahhoz hasonló árakat tudtam csak találni a neten.
Aztán kicsit keresgéltem és rátaláltam egy fémöntödére kishazánkban. Prokk fémöntöde

Új tervezésű csiszagépemhez kértem is árajánlatot és mert igen kedvező volt, gyorsan be is rendeltem 1db 4 lépcsőset és 1db dupla ékpályásat.
Postával együtt 6900Ft volt, persze egy kis reszelés szükséges az öntési illesztéseknél, de az 5 perc.
Ha beválik, akkor abszolút versenyképes áron tudom adni ezt is a gép mellé.