Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jani300

Már úgyis mindegy mit írok :(
A nagybátyámat kellett volna látnod , mikor faterom megpróbálta összetekerni a menetfúrót a metszővel ... :)

svejk

Az ilyesmi endoszkóp kamerákról van valakinek tapasztalata, összehasonlító véleménye?

10 mm átmérőig jöhet, legalább 5 m-es kábel.
Elég az USB, VGA (640-480)-től mindenféleképpen nagyobb felbontás, minél nagyobb fps-al.

Hátha vannak etalonok valakinél.

kaqkk007

Nekem ilyen van , kínából rendeltem talán 3-3000 ért .(olyan mint egy gyengébb vebkamera) , ezért a pénzért egészjól használható .

svejk

Ha a napokban a kezed ügyébe kerül csinálnál egy röpke kis videót vele valami jó kis sötét zugban.
Mondjuk egy 5-10 cm és egy 30-40 cm távolságról.

Autó motorterében kellene menet közben egy két dolgot leellenőriznem.

kaqkk007

Most nem találtam sötétebb helyet , ezért a porszívó csövébe dugtam be a kamerát..

vjanos

Van egy kb ilyenem, mint a képen, 5m kábellel, potival állítható világítással.
Szintén kínából, talán kétszer használtam... úgy rémlik csak a saját progijával megy.

Ha gondolod hétfőn feladom, azt vizsgálódj vele kedvedre. [#integet2]

svejk

Megnéznéd az adatait? Megvenném ha eladó.
A sürgősség egyébként okafogyottá vált, mert meg is lett a baj.
Ej, de tele a tököm az összes autószerelővel. :(

svejk

Oké köszi, de a video részére lettem volna kíváncsi, mert általában a nagyon gyenge kamerák ilyenkor szerintem leveszik az fps-t és darabossá válik a kép.

vjanos

Kerestem a kamerát, azt végül kiderült hogy egy havernál van kölcsönbe.
A hét elején visszakapom.

Ha lehet hinni az ebayos kiírásnak csak 640*480 de 30 fps

gaben

CNCDrive-nál is van, kicsit talán kedvezőbb áron, persze +ÁFA meg a posta.

kamera

svejk

VighLajos

Tisztelt kollégák!
1-2 hete valaki fuvart keresett Ófehértó-Kecskemét viszonylatban. Jövő hét végén Ófehértón átutazóban leszek, a cuccot Paksra el tudom szállítani, de hogy mit, és mekkorát, arra nem emlékszem.
Ha még aktuális, kérem, jelentkezzen.
Üdv:
Lajos

ANTAL GÁBOR

A minap árult az adok veszek-ben valaki ( talán P Soft ) un szalagkábel kifejtőt . Gondolom amit én keresek az kereskedelmi áru de mi a neve és hol lehet kapni ?
AZ UC400 ETH nál alkalmazott 26 pólusú csatiba bedugnék egy szalagkábelt és a másik végét szeretném csokikra kifejteni
( A DSUB 25 ös kevés mert a 26. lábat is használnám . )

Persze a logikus választ azt tudom : csinálj egy cél nyákot
( de ha lehet kapni akkor másra szánnám az időmet )  Netán Kína ?

svager