Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

sasi

Az ELFE –t hogy sikerült ELKÉ-nek olvasnom? Pedig akkor már megmostam a szememet...

A hangszóró mágnes háza 0,018% C tartalmú, a többi elem csupán minimális mennyiségben, szennyezőként van jelen. Ez az összetétel megfelel a vakufer1, vagy vakuferek nevű anyagnak, de ma már ilyen néven nemigen lehet beszerezni.

Vákuumtechnikai vas néven érdemes keresni. A megengedhető széntartalom 0,04%, vagy kevesebb.

ANTAL GÁBOR

Akkor a széntartalom tekintetében  jól egyeznek a vélemények ( 6289)

Virbo

Valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehetne kisebb kiszerelésben csiszolóport venni 100-50 mikronos szemcseméretben?
Főképp Budapesten, ha van webes nézelődési lehetőség az lenne a legjobb.

996dwuf96

Tisztelt Fórumtársaim!
 Keresem megvételre az alábbiakat: 42BYGH48910-39A TYPE léptető motor helyett NEMA 17 méretü két tengelyes motort(dual shaft) A NEMA 17 méret csak a magasság miatt (42,3 mm) döntő a motor test hossz az lehet hosszabb , ott nincs hely korlát.

Ugyan úgy a Névleges áram / fázis is lehet nagyobb akár 2A is.

A képen megtalálhatók a főbb paraméterek.
 Ha nem találok ilyen motort akkor kénytelen leszek az Y tengelyt átalakítani 2 motoros meghajtásra.
De az sem lenne egyszerű mert ahhoz meg az alábbiakat keresem:

Fogasszíj tárcsa 3 db tengely 5 mm Tárcsaátmérő 12 mm fogszám 20 Tárcsaszélesség 9 mm szíj szélesség 6 mm
 Ebből a tárcsából mindenképpen kellene egy db mert az x motorról való lehúzásnál megadta magát a perem.(occó kinai)
Az adatlapomon elérhetőségem megtalálható. Előre is köszönöm.

Levente

RJancsi

Itthon nem sok esélyed van dual shift motorra. Pár hete én is kerestem, egyik (általam megtalált) forgalmazó sem tart raktáron. Az ebay-en vannak ilyenek, de ritka az, aminek egyforma hosszú a két tengelyvége, a legtöbbnek az egyik csak 7-10 mm-re lóg ki a pajzsból. Éppenséggel rá lehet húzni valamit, de nem sok hely van. Jelenleg kétféle alternatíván gondolkodom. Az egyik a Te általad is írt kétmotoros megoldás. Ebben az nem tetszik, hogy drága, két motor és két motorvezérlő kell hozzá. A másik elképzelésem egy hosszú tengely aminek a közepén lenne még egy szíjtárcsa és az "egytengelyes" motor ezt hajtaná meg egy rövid fogas-szíjjal. Ennek is van hátránya de olcsóbbnak tűnik mint a kétmotoros. Igazából van harmadik megoldásom is, meghagyom a jelenlegi trapézmenetes hajtást, csak kiveszem az asztal alól és oldalra helyezem. A kétoldali fogasszíjas hajtás hosszú tengellyel csak a két oldal közel párhuzamos mozgatását segítené. De ez már elég elvetemült ötlet.

svejk

A Variometrum-nál nézted?
Egyébként mihez kell ilyen pici motor?

smalla

Tudja valaki, hogy hol tudnék venni hidropneumatikus munkahengert? Budapesti cég volna ideális.

0cphxg8ns

Üdvözletem!
Szeretnék elvágatni egy 15mm vastag alu (jól forgácsolható, de nem tudom a pontos anyagát) lemezt pár darabba. (egyenes vágásokkal megoldható a szeletelés, nem igényel spéci kanyarokat a munka) A mostani mérete 72x72cm körülbelül. Az vágandó oldalak összhosszúsága kb: maximum 2m.
Budapesten vagyok, hétvégén autóval el tudom vinni ezt a 20Kg-os lemezt a kívánt helyszínre.

Privátban ha árakat is dobnátok, mennyiért vállalnátok,  megköszönöm!

ui: biztos nem most hétvégén kellene, csak "hamarosan" (2 hónapon belül az fix)
Nem vagyok kapkodós, tehát nem sürgős munka.

fpd0kbd4

996dwuf96

Szia !
Néztem.Variometrum már halott róla sőt pont az érdeklődés körüli időben már más is keresett ilyen motort (szerintem János volt)
Egyébként pici és occó (csak nem számomra) kinai K40 lézer Y tengelyét viszi.
Levente

smalla

Hát ha tud 6 Barból 150-et csinálni, akkor jó :)

Közben rájöttem, hogy nekem igazából egy hidropneumatikus nyomásfokozó kell, maga a munkahenger, a tengelycsonk nem szükséges, csak az olajnyomás gyors megteremtése és elvétele, ami szükséges.

fpd0kbd4

Akkor ez is megfelelhet.

Vagy házilag összehozni egy pneumatikus és egy hidraulikus munkahengerből.

ywathzay

remrendes

Jo estet!
Tud valaki ajanlani egy keskeszitot, aki egy funyiro szeru 3 agu alakzatot is elvallal?

LoneWolf

KERESEK...
...valakit, aki budapest közeli, és LE TUDNA TESZTELNI egy vadonatúj Yaskawa 11kW-os frekvenciaváltót. Állítólag nem működik, de ez furcsa nekem, mert be sem volt kötve szinte. Tiszta és pormentes, 0km-es. Bevizsgálás után el is adnám, 85.000.- Ft-ért, de csak ha már működőképes a vizsgálat alapján. Munkadíjat a hobbista indíttatású tesztelő viheti lomban is...

lonewolf kukac lonewolf pont hu

ui. fotót még dobok róla