Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Motoros

Igen ez az én konfigom csak az én szerény igényemet elégíti ki, és így is az egész egy nagy kábelgubanc.
Ebbe az emlegetett izében az a jó hogy szinte minden benne van. Ha csinálsz valami célgépet akkor az ezzel valahogy gyárinak néz ki. Átadható, elmagyarázható még a zöld emberkéknek is :)))
Más: mindíg egy beállításon kell valamit gyorsan módosítani vagy másikat írni. Itt a G kódnál ez bárkinek megy, nem úgy mint egy plc-nél.
Az is még jó, hogy ránézésre minden világos, nem pilótavizsgás valami, nem úgy mint amit János linkelt, az nekem teljes homály, meg csak egy panel...amíg abból lesz valami dobozolt.[#fejvakaras]

svejk

vjanos

svejk

Robsy!

Ha még keresel akkor van 3 db HP-Compaq NC6320 notim.
Van rajta LPT és COM1-is.

svejk

svejk

Egyik fórumtársunk telefonon megrótt, hogy lehúztam ezeket a vezérlőket úgy hogy nem is ismerem Őket.

Próbáltam csak a szűkszavú, interneten fellelhető PDF-ek által közzétett műszaki infókat szembe állítani illetve a videók alapján megengedtem magamnak egy-egy szubjektív megítélést a kezelésről.
(sajnos túl sok kínai szoftverrel találkoztam már hogy ilyen legyen az előítéletem, pl.  szervo hangoló szoftver, vagy DSO szkóp)

De azt is megírtam, hogy szerintem mire lenne jól használható, illetve kértem aki ismeri mondjon róla véleményt.

De ettől függetlenül megkövetem a gyártót és megígérem nem írok róla addig amíg nem küld egyet tesztelésre. [#worship] :)

Saját buta eszemtől már túl sok sz@art vásároltam amit utána dobhattam ki, mert haszontalan volt és sokszor még a gyári paramétereket sem hozta, így engedelmetekkel most nem vennék belőle látatlanba próba nélkül.

AlbertR

Tisztelt Urak!

Tavaly vásároltam egy élköszörű gépet és hiányzik a felfogó t-nútos asztal így most csak rárakott mágnesasztallal lehet használni. De a rendes felfogása annak sincs megoldva csak 2db m6 csavar fogja.

A gépen a képen látható kenési adattáblából és a motoron lévő táblából arra következtetek, hogy Német gyártmányú lehet. Esetleg valaki felismeri, hogy pontosan milyen típus ez a gép? Ha tudnám akkor könnyebben találnék hozzá asztalt is.

Előre is köszönöm a segítséget minden fórumozótól!

Csuhás

Szerintem egy öreg ritka gép nem kopó alkatrészét beszerezni közel lehetetlen. Megpróbálhatod a tulajdonosokat visszakövetni, hátha valakinek pl magas volt az asztal egy célfeladatra ezért leszerelte azt, és félre lett rakva. Sőt lehet hogy nagy szerencsével az asztalon kívül más tartozékot is megtalálhatsz. De azt hiszem a legjárhatóbb út egy romos gép asztalát hozzáigazítani ehhez a géphez. ( Pl én majdnem megvettem egy szétszedett orosz élezőt, szerintem az még most is darabokban van. Ott lehet asztal is. )

AlbertR

Szia Csuhás!
Köszönöm válaszod!
Sajnos nem lehet visszakövetni a gépet mert akitől vettem az Németországból hozta amikor még ott dolgozott.
Állítólag ott kirakták a gépet, hogy elvigye valaki mert útban volt.
Igazad lehet talán egy másik gép asztala jó lenne rá. Esetleg az említett Orosz bontott gép tulajdonosának címét megadnád?
Üdvözlettel: Albert

Csuhás

d8bmcacm

Sziasztok.

Nem tudom melyik topikba írjam,de nincs valakinek z ismeretségi körében Kitamura mycenter 3-as gép?
fanuc vezérlővel.paraméterre lenne szükségem vagy aki segíteni tud benne.
Köszönöm:
István

trawe

Pesti oldalon keresek esztergályost SOS!
most épp egy morze 2 fúrot kell kisebbre esztergálni de  utána is lennének melók.
elönyös kerületek 17,16,15,14,13,4 kerület  dunakeszi és környéke előnyben.
30/3358331 SOS meló lenne most és az ár is az.
A fúrót visszük.

Csuhás

Ha egy fúró szárát akarod levékonyítani, és egy hobby esztergályos is elég Fóton akkor keress meg.

TamasGt

Sziasztok,

Keresek LVDT útadóhoz szignál kondicionálót. Ha valaki tudna ebben segíteni, hogy honnan lehet ilyet beszerezni ne horror áron, azt megköszönném.

Az útadó 5mm max elmozdulású és három vezetékes. Egy proporcinális hidraulika szelepen van, mint visszacsatolás.

Köszönöm.

sastas

Üdv!
Magyarországon lehet valahol kapni GT2-es szíjat? Hungarorolling, Adix-trade, Power-belt nem tud. Akár magánszemélytől is érdekelne, 1 méter, rövid határídővel(kína ezért sajnos nem játszik). Persze cég jobblenne.