Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

A pontos cím:
ElektroFOK. Ipari-, Kereskedelmi és. Szolgáltató Kft. 1222 Budapest, Nagytététnyi út 106. Tel/fax: 06(1)226-8527. Mobil: 06(30)507-5532 ...

Zozi

xg2w6ib9x

Zozi

Szerintem sikerül, a weboldalon nem láttam ilyet, de csak szerencsém lesz... A nyák már kész van hozzá, szóval valahonnan be kell szereznem.

xg2w6ib9x

99 %, hogy van neki ilyen. Néhány napja vettem ott hasonló NYÁK-ba ültethető kivitelű sorkapcsokat több félét.
Ez a hely egyébként a Campona bev. központ környéke, az ERU Hungária sajtgyárral pontosan szemben van.

Révész Richárd

Nem lett jó a link.
Az érvéghüvely kategóriában keresd a FELIRATOZHATÓ érvéghüvelyt.

svejk

Ha már ilyen nagyban csinálod a saruzást, szigetelt szemes sarukhoz melyik fogót ajánlod max. 6 mm-hez kellene?

fa_kukac

Szerintem is van ott, abban a kis üzletben még nem tudtam olyat kérni, amit a Gyula ne húzott volna elő valamelyik fiókból!

Révész Richárd

http://www.mixvill.hu/1/products/1171" TARGET=_fnew>EZ tökéletesen megteszi.
Ha mégsem akkor Weidmüller vagy Haupa gyártmányú, de az sokkal drágább.

Révész Richárd

Fanyűvő

Az Aldi-ban holnaptól árulnak egy egyszerű kivitelű beütőszondás nedvességmérőt 5000 Ft-ért.
Biztos van jobb nála, de faanyagok szárazságának megállapítására jó lehet.

svejk

Szedlay Pál

A következő talira meg kéne hívni oktatónak.
Szerintem túljelentkezés lenne, nem győznénk "krimpelni".