Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Tizenkettőezer Ft/kg a rúgóacéllemez ára, itt helyben vágva.

rbbhbyvfs

Gépi himzőt keresek, a feladat egy kb. 65x60-as himzés lenne, egyedi, vektoros, pixeles vagy szinte akármilyen állományt tudunk adni, ja és egy szinű. Tud ilyet valaki?

rbbhbyvfs

cm, nem mm, ez a fő probléma.... de némi kompromisszum belefér..

tiggersoft

Szia
Bp-en a 7. kerület Klauzál téren van egy műhímző-zászlókészítő. Velük kéne beszélni...

rbbhbyvfs

000000000

Ilyen élvédöt keresnék:
http://cnctar.hobbycnc.hu/memphis/elvedo.png" border=0>
Tud valaki esetleg egy forrást ilyeneknek? kellene 1-es lemezhez, és 4-6-os tartományban is...

vjanos

Autó gumikéder.  
Autóbontóban kérdezd meg, ha van a közelben.

000000000

Igen, használnak, ill. használtak régebben ilyet autókban is, de nem ez az elsödleges "célja". Létezik a szilikongumis változata, ami szebb, de gyengébb is, nekem inkább a fémbelsös kellene, méterárú, nem bontott 10cm ;)

Gyati

Szia.Nagyobb villamossági alkatrész boltban kapsz. Én konkrétan Fehérváron, a Palotai úton vettem nemrég.

adamant

Hello!

Hány méter kell?? (: keress meg nyugodtan van egy jó pár 100 méter

svejk

Mi ennek a pontos neve?
Te(Ti) mire használjátok?
Milyen méretűd van, és mennyiért adod méterét?

bicme92us

Megnézem, nekem lehet hogy van. De talán a legnagyobb ami készült 64Mb. Ha még aktuális küldj egy e-mailt a rekasil@nyrkk.hu -ra

adamant

Élvédőként használjuk lemezekhet tőbb fajta profilban is van van ami szigetelő szerepet tölt be akad még kábel spirál is jókora mennyiségben. Tipust és cikszámot holnap tudok majd írni