Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

adamant

EMKA RITTAL CELOFOM ö termékeit használjuk itt mindenki megtalálja amit keres remélem tudtam segíteni

000000000

Adamant kérésere teszek fel képet az élvédöröl
http://cnctar.hobbycnc.hu/memphis/elvedo2.jpeg" border=0>

000000000

Bencze András

YASKAWA JVOP-114 kezelőt keresek, akár kölcsönbe (1-2 hét) is érdekel.

t334wehtf

Keresnék egész kis fogazású bordásszíjakat (a HTD3M-nél sokkal kisebbeket) és tárcsákat. Ha valaki tud forrást, jelezze. Misumi kilőve, mert nagyon drága.

Szedlay Pál

Az 5 tengelyessel mehetne a tárcsa aluból, ha nem találsz készen.

svejk

XML ?
Bár nem tudom hol lehet kapni, nekem csak pár bontott van.

svejk

svejk

Úgy látom Bánki-Sós, és hasonló helyeken rendelhető.
Ugyan nem sokkal kisebb mint a HTD3, de lényegesen finomabb technika.

Révész Richárd

svejk

Lényegesen finomabb szerkezet, a szíj vastagsága kevesebb mint fele a HTD3M-ének!

Nyomtatókból sokat bontottam, sőt egyszerű CNC fúrással meglepően jól sikerült saját tárcsát is kreálni.  

De a kérdésben úgy látom nagyon profi cucchoz kell, ha már Szedlay Palinak köze van hozzá :))

Révész Richárd

Az biztos hogy finomabb cucc.Nekem is bontott ipari nyomtatóból van.

Szedlay Pál

svejk

t334wehtf

Köszönöm a segítséget, RC modell boltok kínálata a legesélyesebb eddig, de tényleg a "nyomtatós" méretkategória kéne.