Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Szedlay Pál

Béni

Te már kipihented magad. Én még nem teljesen. [#nyes]

Szedlay Pál

Én mát igen, de már kezdek fáradni és nem látom a nap végét.

svejk

Keresgélek, de az általam ismert helyeken nem találok M10x1-es BK hernyócsavart.
Tudtok segíteni?
2-3 db kellene csak.

2nbj3n5m

István. holnap a mek-mesternél megnézem.
Egy szerszámüzletről van szó.
Janko

t334wehtf

Tudtok magyar vagy EU céget, aki egyedi kialakításban (tengely kialakításba beleszólok, és csak tengely, tekercselés, kefék, mágnes kell, tekercselés, mágnes méretét ők mondják az igényeim alapján) tud gyártani vasmagmentes kefés motorokat?

http://www.solarnavigator.net/images/maxon_ironless_armature.jpg" border=0>

4um5b65d

Most jártam Fabory-éknál.
10x1-ben épp nincs nekik, de tartanak finom menetes BK hernyókat is.

Próbáld meg a többi Faborynál.

000000000

A svájci Portescap cég 30-40 éve gyárt ilyen profi DC szervó motorokat. Magam is használtam, építettem be ilyen motorokat. Azt nem hinném, hogy néhány egyedi darabot Neked legyárt, de ki tudja, ha megfizeted őket, még az is lehet. Ha szétnézel a kínálatukban, hátha találsz a szériájukban olyan típust, ami jó Neked.

t334wehtf

Köszi, a svájci Maxon is gyárt, de megfizethetetlenek, ezért érdekelne inkább helyi...

mxjj54gxi

Nem véletlenül megfizethetetlenek.
Ez egy nagyon trükkös technológia azért

svejk

Nem találtam a honlapjukon, persze lehet hogy béna voltam.

w987wzmm

Alakul a dolog. Van akinek van csapágya befogóval, szinte mindenestől, csak a házat kell legyártani. Ház nélkül 100.000.-

Így, már tudtok kalkulálni.

w987wzmm

sunraw

Sziasztok!
Lenne egy ilyen
https://lh4.googleusercontent.com/-0QooX1D7uJM/UHFHDAcKCoI/AAAAAAAADDs/1U-OOoRTP0E/s720/DSCF5106.JPG" border=0>
saját készítésű (mondjuk ez látszik) forgatóm. A baj az vele, hogy van egy pont, ahol kicsit szorul. Gondolom ez azért van, mert állványos fúrón lett kifúrva a 15-ös és a 6.35-ös furat. A kérdésem az lenne, hogy ha küldök nyers kerekeket, meg tudná-e nekem valaki azokat munkálni? A gond itt a kisebb kerékkel van, mert alig marad belőle valami (5.kép).
Továbbik képek  
https://picasaweb.google.com/104991937202221531129/Forgato#" TARGET=_fnew>itt!