Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Köszönöm! Egyik helyen sem látom a listában, de majd holnap felhívom őket.

Kristály Árpád

Halihó Csuhás!
http://aranyoldalak.hu/budapest/szinesfemek-es-szinesfem-felgyartmanyok/43334767/ThyssenKrupp_Ferroglobus_Zrt./hirdetes.mtt

Én valamikor itt vettem!
Sajnos ha jól emlékszem 25.000-Ft alatt anyagmozgatási díjat számolnak fel valahogy 5.000-6.000-ft-os?????

000000000

6061-es 8-10mm vastag alu lemezhez hol lehet hozzájutni?

s73tgf9vg

Tudtommal szinte minden színes fém kereskedés árul ilyet. Az az AlMgSi05 ha 6061-ként nem találod.

s73tgf9vg

Árdekes módon csak lapos rúdakat találok a boltokban, lemezt nem.

Rabb Ferenc

kuv5p7226

Ha konkrétan a Haimer-től kell, akkor Hizó Józsit keresd, ő (is) forgalmazza. Én most vettem tőle a műszereket, szerintem tud gumiharangot is rendelni.

2nbj3n5m

A megyeri út végén az ARMERA nevű cégnél.
Ha rendelsz levágják,ha ott vagy akkor a polcról
válogatól.
Janko

s2k5ycubj

000000000

Devecz Miklós

Nekem nem jött be.
Először elvállalta, hogy segít, majd eltűnt a ködben.
Még az mailemre sem válaszol.

Vetesi75

Nem olcsó, de itt is lehet nézelődni. http://www.cssc.hu/index.php?oldal=fokategoria_lista&kategoria=106
Egészen kicsi mennyiségekkel is foglalkoznak.
Az egyéb kategóriában acél, rozsdamentes, műanyag illetve színesfém félgyártmányok.

000000000

Feri, a Te tipped a jó, ők forgalmaznak 6061-es alu lemezt. Kívánság szerint méretre vágják 0.03mm pontossággal. 5 Euro körül van a kilónkénti ára és 30Euró körül a szállítás.
A cég Cseh.

000000000

Sziasztok!

Adott egy miniatűr Asist eszterga aminek a fordulatszám szabályzóját eltörték,illetőleg a nyelvek törtek ki a felső bakelit lapból amire 3 vezeték megy illetve van egy alsó fém része amire két vezeték megy A és B jelölésekhez.A pótméteren az alábbi felirat szerepel:B4K7.
A gugli sajnos nem segít,tudtok valami beszerzési forrást illetőleg helyette beszerezhető alkatrészt mondani?
Segítségeteket előre is megköszönném.

xsugix

Szia! A potméter 4,7K ohmos és a B logaritmust jelent. Egy kép sokat segítene, de mostanában fordítva jelölik, szóval lehet hogy lineáris. Mondjuk esztergán annak látom értelmét. Elvileg megfelelő lehet. De majd a nagyok megmondják. :)http://www.hestore.hu/prod_10027711.html" TARGET=_fnew>EZ