Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

tiggersoft

Szerintem az A/4-es pufiba elfér, ha nincs 2 kiló elmegy ajánlottként...
95 a pufi, 1270 az elsőbbségi ajánlott, hogy másnap ott legyen.

svejk

netto:0,5 kg, elfér az A4-ben

De még mindig nem látom mennyi az annyi?
Ha nem tudsz pontos árat adni, akkor hogy rendeljek?

tiggersoft

18.80x200-3720
pufi-95
elsőbbségi ajánlott-1270
cakk-pakk 5085

svejk

Köszönöm, ez a beszéd! [#eljen]
Akkor ezennel meg is rendelem.
Nevemre kattintva küldj számlaszámot!

tiggersoft

svejk

Tiggersoft-on keresztül rendeltem elektronikai alkatrészt.
Tegnap reggel utaltam, ma reggel hozta a postás.
Ha én rendeltem volna közvetlen akkor 6083 Ft-ot kellett volna kicsengetnem, így csak 5085 Ft-ba került.
(pedig van nekem is némi kedvezményem az üzletben)
Köszönöm a lehetőséget! [#worship]

tiggersoft

svejk

Az adok-veszekbeli tapintó rúdról jut eszembe.
Vannak ezek a https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTS88yjMBVil3_lMOquKHOiFWbCmfrJwJuWn-mwtrQPPM10Jo4i" TARGET=_fnew>3D tapintók.
nagyon sokáig működnek ha nm sérül meg rajtuk a rúdnál a védőgumi és nem megy bele a víz.
Hol lehet ilyen finom védőharmonikát venni?
A szerszámosok elzárkóznak a kérdés elől, miszerint csak tapintó szárat tudnak hozzá beszerezni.

w987wzmm

Sziasztok!

Hol lehet kapni Budapesten kazánlemezeket, négyzetacélt, vagy laposacélt, ami 10-20mm vastag?
Köszi!

k439jucz4

Én múlkor http://vas.boltaneten.hu/" TARGET=_fnew>ITT vettem. Nagyon korrektek voltak, kis méretet is levágnak.

w987wzmm

Csuhás

Hol lehetne ezüstacélt venni? Kellene nekem többféle méret 3-tól mondjuk 20-ig méretenként egy két méter. Lehet dirib darab is. Mindig kell a ház körül stift, tengely, dórni, furatkésszár stb.

Motoros

Dunakeszi:http://www.ironfem.hu" TARGET=_fnew>ITT mintha lenne. Vagy a Bronzker-nél is a Szabolcs utcában 1-2 m is.

svejk

Nem CNC, de applikálható lenne hozzá.
Kellene nekem valamilyen egyszerű, olcsó RFID beléptető, max. 5 felhasználóval és legalább akkora érzékelési távolsággal, hogy normál járás esetén ne kelljen megtorpanni az ajtó előtt. Azonosító TAG-ként csuklópánt , esetleg kitűző jöhetne szóba.
A zárszerkezetet majd én oldanám meg.

A választék tekintetében úgy látom bőség van, ezért bele is zavarodtam rögtön az elején a szabványokba, kódolásokba.
Esetleg ha valaki foglalkozik ilyenekkel tudna tuti tippet adni?