Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Van 1,6*1000mm GE-316L AWI pálcám.
Vagy 3mm-es titán.
Csak hogy jut el zozzád?
Adjam fel egy buszra?

Rabb Ferenc

PSoft

Kihúzzak egy szálat a "házából"???

Éberen figyel,de majd valami "finomsággal" elterelem a figyelmét.:))

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/papag%e1j.JPG" border=0>

besirkyjh

Szia  

Még a konyhában is találni szép dolgokat :)  

svejk

Köszönöm uraim a kimerítő ötleteket, nyilvánvaló hogy a saválló pálca lesz a nyerő!

000000000

0,3-as acél vagy keményfém 'szál' beszerzésében tud valaki valamilyen beszerzési forrást?
~45-50mm-es darabok kellenének...

ks46twg3x

Régebben modellboltban láttam ilyet. Ma már lehet, hogy csak karbont kapsz.

000000000

ks46twg3x

Ha nem kell sok, akkor horgászbolt!
Az úszók szárát még sok helyen ebből készítik, 100-150mm is van némelyikbe építve.

kuv5p7226

Keményfémből 0,3-as szálat... ne viccöjjünk mááán...:-)

Acélból meg rugóacél, keresd meg a Makai rugókészítőt, hátha adnak neked ennyit az alapanyagból is.

000000000

Kössz a tippet, ezt megnézem.

Szereztem egy METAZA MPX 70-es 'fémnyomtatót'.
Sajnos a 'nyomtató fej' totálkáros.
A fejet szétbeleztem, 9  darab tű van benne. Szoftveresen lehet választani, hogy melyik tű dolgozzon (ha egy tű törik, vagy kopott választasz egy másikat, amíg a készlet tart:-) ).
Sajnos mind el van törve...
A tűt egy kis elektromágnes csapkodja felülről, és az nyomot hagy a felületen.
Szóval a törött tűket szeretném kicserélni valamire. Lehet venni fejet hozzá, csak elég nehezen emészthető a nyomtatófej 120eFt-os ára, főleg hogy a készüléket kilóra vettem:-)

000000000

Amúgy lövésem sincs milyen anyag lehet eredetileg, egy minimális mértékben hajlik, aztán törik mint a ropi...
a gyártó azt kamuzza; gyémánt.

A mágnes enyhén fogja...

besirkyjh

Szia

Esetleg probáld meg a dekor boltokban beszerezhetö "gyöngyfüzötüt " azok kemények és vékonyak és hosszuak .

Elvilega Rolland carbide fejjel is szereli ezeket .400dollár +posta komplett .

kuv5p7226

Valami gyorsacél jellegű ötvözetre tippelnék, de abból házilag ilyen szálat húzni....

Mik a pontos méretei?