Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jamj4k2ec

Sziasztok!
Keresek csapágyat 16mm-es tengelyre.
A típusa SBR16UU 12 db kellene .
Hol találom a legjobb áron?
Segítségeteket köszönöm.

s7manbs8

A 608-as csapágyakat megnéztem, egy kérdésem lenne, hogy a 608 P6Y és 608 Y az milyen lehet, mert a 2Z meg 2RS azt tudom, hogy egyik fém másik gumis porvédős, de emezek milyenek vajon ?  

Kösz a segítséget előre is.

Vetesi75

Szia! Az "Y" nagy valószínűséggel sajtolt sárgaréz kosárszerkezetre utal. Nyitottak. A "P6" pedig IT6 pontossági osztályt jelent, ami a normál kiviteltől pontosabb.  
Ha valamelyik fórumtárs kínálná az ország másik szegletéből, hogyan jutna el hozzád? Önerőből gurulna? :D

Vetesi75

Bocsánatot kérek! Félre olvastam. Azt hittem már postával sokallod amibe kerül.  

s7manbs8

Köszönöm, boltból lenne, csak nem tudtam ezek milyenek.

000000000

Szia Ropi,

Az Ebay-en $ 5,58-tól $ 8/db közötti az ára, Magyarországra leszállítva, Ebay garanciával. Én sok mindent vettem már, eddig nem hajítottak át. (Elektronikai cuccokat, csapágyakat is). Volt, hogy 10-es pakk és 2-es pakk volt hirdetve, és egy eladótól vettem meg a 12 csapágyat. Küldött 16-ot, mert a posta költsége kevesebb volt, mert egy csomagban tudta küldeni. Mindezt alku és egyeztetés nélkül.

jamj4k2ec

Szia ET .
Köszönöm a válaszod sajna nyelvtudás miatt ezt nem tudom megoldani.Próbálok egy Makói cégtől rendelni.Nem tudom adnak-e valakinek kedvezmény?
Láttam őket a Debreceni talin .  

000000000

Szia,

Egy percig sem akarlak rábeszélni semmire, direkt nem írtam konkrét eladót.
Nem is lehet, hiszen ezrek van belőle minden termékre, attól Ebay.
Van viszont összehasonlítási alap, látszik hány eladása volt, hány %-a elégedett. Egy több tízezres eladást elérő, 99,8% elégedettséggel bíró eladó nem vág át. Ráadásul ha nem azt kaptad, vagy az előírt időre nem kapod meg, vagy az eladó, vagy az Ebay visszatériti mind az árat, mind a szállítási költséget. Ezt minden bürökrácia nélkül, alapból működik. Az Ebay magyarul is működik, egy vásárláshoz nem kell nyelvtudás, egyszerűen klikkelni kell.
Ez a védelem nincs meg a magyar oldalakon, ezért veszek mindent csak Paypalon keresztül.
Volt amikor késett valami, rákérdeztem, nem reklamáltam, csak rákérdeztem, tudnak-e valamit. Másnap a számlámon volt az összeg, csak ne adjak negatív véleményt. Két nap múlva jött meg a cucc, gondolom a magyar posta ült rajta. Sokan jönnek a "rossz, kínai gagyival".Egyrészt ez nettó hülyeség, mert nagyobb népességet, potenciált értékelnek átlagolva, mint Európa. Aztán itt is gyártanak 7-es BMW-t is, meg kapható még használt Dacia is. Másrészt ugyanazon világpiachoz férsz hozzá, mint a kereskedő. Vehetsz amerikai cuccot is, ha az kell. Választék, töredéke ár, és gyorsaság. Nem beszélve olyat is találhatsz, amiről nem is tudod, hogy létezik, de megoldja problémád. Műszaki cikkeknél nagyon durva olcsó árakkal találkozhatsz, beleértve autóalkatrészektől, karórákig, stb. Angliából új gyári Ford alkatrészt leszállítva fele áron kaptam, mivel itthon nem találtam, és két hétre ígérték. Ezt pl. eddig eszembe sem jutott keresni. De egy nyomorult hűtőtermosztátot 5000-ért vettem itthon a "mestertől", de nem megfelelő hőértékűt adott. A másik csak kiszállással, beszereléssel vállalta 18 és félért + kiszállás. Felkúrtam magam, és nem régi membránost, hanem digitálist LED kijelzéssel, programozható min-max hőfokkal, riasztással, állítható kompresszor késleltetéssel, 0,1 celsius pontossággal stb. 4000 Ft leszállítva vettem. Most építkezem, a lakásfelügyeleti rendszer (Elektromos zárak, video kaputelefon, riasztó + vezérlés, internet kapcsolat, stb. is onnan jön majd.) De a kertbe exotikus növénymagokat is. Alapban ne gondolj milliomos költekezésre, minden hónapban veszek egy pár "vackot" 1-5 dollárokért. Ez pont olyan, mint amikor a boltban sorba állsz, és a gyerek egy csokit bedob még a kosárba.

000000000

946ywdygt

Sziasztok.
Alumínium profil kötőelemek után érdeklődnék.
Tudja-e valaki hol lehet beszerezni?
30x30-ashoz kellene főleg 90fokos elem.
Köszönöm.
Üdv....

946ywdygt

w0hgtwf3w

Ilyen típusú alkatrészekben a Fath kft. a profi, igaz árat csak reg. után tudsz nézni.
Itt a fórumon még LoneWolf szokott árulni.

946ywdygt

xsugix

Ki tudja, hogy honnan tudnék kitermelni kb 170mm átmérőjű fogaskerék párt? Tehát 2 db fogaskereket. Erősen Ipari célja lenne, szóval minél nagyobb a fog, annál jobb. Fogszám, ilyesmi, nem lényeges..