Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Sziasztok !

Rakomány rögzítő füleket keresek, elsősorban olyan kellene amibe egy közepes méretű spaniferr kampója beakasztható, de kisebb méret is érdekel (gumipókhoz).
Ilyesmikre gondolok:

http://kepfeltoltes.hu/121216/Rogzitoful_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Ha valaki találkozott olyan üzlettel, ahol árulnak ilyesmit kérem segítsen !
Köszi !

xg2w6ib9x

Köszönöm szépen, ez jónak tűnik.
Ezt még útba is tudom ejteni a jövő héten.
Mondjuk olcsónak nem olcsó, de legalább van.

ks46twg3x

Sziasztok!

A KLAVIO Kft.-nél van valakinek vásárlásra kedvezménye?

Farkas Ádám

20mm -es köszörült rudat akarok venni nagyobb mennyiségben méretre vágva..

Kértem ajánlatot a Klaviótól, és a Bearing.hu -tól

Hol próbálkozzak még szerintetek?

279nwbpsa

svejk

Szerintem az anyagminőség lesz a döntő az árban nem a forgalmazó neve.

bykktskx6

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani esztergályost Budapest északi felében két trapézmenetes orsó végmegmunkálására?

Előre is köszönöm!

000000000

Sziasztok!
Valaki tud ajánlani Kecskeméten céget akik 20mm alu vastaglemezt ki tudnak vágni,ha jól sejtem ez csak vízzel menne,mert a lézerek elég gyatrák aluhoz...Na meg persze jó lenne tudni h milyen árban dolgoznak,bár elsőnek cég legyen aki elvállalja...
Előre is köszönöm a segítséget.

w987wzmm

Sziasztok!
Ismertek olyan céget, aki egyenáramú szénkefés motort gyárt, vagy forgalmaz? 700-1000W közötti  teljesítményűre gondoltam.  

w987wzmm

ra8nsmk6w

s7manbs8

Ilyen görgőt ami alig nagyobb, mint a csapágy hol lehet jó áron venni ?

http://www.roll-n.hu/termekek/combiarialdo/tolokapu/img/402-large.jpg" border=0>