Hírek:

Tudnivalók a migrációval kapcsolatban:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a tag neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott tag a régi fórumon nyilatkozik hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
Ha a régi fórumon létező azonosító regisztrációja itt nem kerül jóváhagyásra, annak lehet oka ha a régi fórumon a nyilatkozat nem került elfogadásra. Ilyenkor nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozat elfogadása után a regisztráció jóvá lesz hagyva.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

remrendes

A magatmeroje 38.2 es a 11-es whitworth menetfesu megy bele, szerintem az 5/4-es csomenetre hasonlit a legjobban.

tekes

Pont ugyanolyan külső oldal kell, kis kókányolás nem fér bele? Ekkora méretben egy réz hatszög majdnem ugyanannyira oldható kézzel, de közönséges forrasztóónnal, rézhulladékkal egy henger is bütykösíthető házilag.

remrendes

Rez hatszogu van most, de nem mondhatnam, hogy konnyen oldhato. Szeretnem/szerettem volna az eredeti allapotot helyreallitani, de ugy tunik iden mar marad ez igy, jovore meg veszek egy marogepet.

remrendes

Koszi! Igen, rezbol rendeltem mar egy hasonlot, de ez sem az "igazi".