Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Frekvenciaváltó

Indította gaben, 2024 április 09, 16:06

Előző téma - Következő téma

Istvan0728

Szép napot mindenkinek!

Szerintetek egy ilyen ritkaság érdekelhet még bárkit is és mennyit érthet?

Danfoss VLT 101 175B5056 frekvenciaváltó

sarktibsi

Idézetet írta: Istvan0728 Dátum 2025 október 04, 07:31Szép napot mindenkinek!

Szerintetek egy ilyen ritkaság érdekelhet még bárkit is és mennyit érthet?

Danfoss VLT 101 175B5056 frekvenciaváltó

Azt nem tudom ez a típus mennyit érhet , de nem túl sokat

Egyszerű alkalmazásoknál szerintem szépen használható pl. faipari csiszoló gépek, vízszivattyúk, szerszámélező köszörűk, kompresszorok, stb. Ezeknél az alkalmazásoknál nincs szükség vector vezérlésre se fékező ellenállásra .

szabad paraszt

Segitseget szeretnek kerni Omron Q2V-A4012-BAA frekivaloval kapcsolatban.
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem latom a "PAr" menu alatt levo beallitasokat, csak a kovetkezoket A1-00, A1-01, A1-04 es semmi tobb.
Ezek is villognak es nem lehet a <> gombokkal navigalni, hogy masik parameterbe lephessek.
Ha bemegyek az A1-00-ba, akkor 2 nullat latok, ha bemegyek az A1-01-be akkor 4 nullat (ezeket itt nem is tudom atirni semmire), ha bemegyek az A1-04-be akkor is 4 nullat latok, ezeket at tudom allitani (elvben beadhatnam a jelszot, ha tudnam).

Nem talaltam a neten semmit. Gondoltam megkerdezem a chatgpt-t, az azt allitja, hogy zarolva a van a drive (lock) es oldjam fel az A1-01-ben, vagy A1-04-ben a beallitott jelszoval (kprobaltam a 2222-ot, 1111-et, de semmi). A1-03-at nem latom, hogy ujra inicializaljam.
chatgpt azt ajanlotta, hogy aramtalanitsam, nyomjam meg a fel/le/reset gombokat egyszerre, adjak ra aramot es akkor majd factory reset lesz, de semmi sem tortenik. Teljesen elvesztem az erdoben. Mit lehet ezzel kezdeni?