Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

240-es fékdob belsejű duplasoros ékszíjtárcsák vannak terítéken...
Megfeledkeztem róluk, még szombaton kellett volna csinálnom. Holnap reggelre ígértem, kénytelen voltam ma nekiugrani...
Na megyek, még egy jó óra meló, majd később benézek...

Robika37

Az azért van mert nem mindegy melyik végén állsz a cerkának...[#nyes][#nyes]

skwby94ub

Te legalább dolgozhatsz...Nekem az egész napom elment...Betörőt fogtam: képes volt a 2 méteres rács fölött kitörni az ablakot, és bemászni.
Csak a riasztóval nem kalkulált, meg velem, meg a rendőrökkel, akik igen profin dolgoztak-egy kis segítséggel.Most üvegezés, további rácskészítés, és várakozás: mikor jön a következő? Munkára már nem marad idő! Ez őrület: mennyibe kerül ez az örökös védekezés...
Itt bizony nagyon nincsenek rendben a dolgok!!![#gun][#boxer][#violent]

8uup9xs82

Akkor pici eszterga, szep csillogo alkatresz:) rament egy fel napom, de orom, hogy van:)

http://lh4.ggpht.com/_kdevp_rLvmc/S56D3l63F0I/AAAAAAAABXo/zUkbbCpUoBo/s400/Picture%2012.jpg" border=0>

Udv: Dudkin

skwby94ub

Ez milyen típus?

4um5b65d

Na ilyenek lettek. Most mutasd te is a betörődet.... [#nyes][#nyes]

http://www.kephost.com/images/hvofs52lby64hbu9e6l6.jpg" border=0>

skwby94ub

Ez szép! Nem én csináltam?
Ja, persze-a betörő: sajnos őrzés alatt van...Így nem tudom megmutatni...[#taps][#wave][#integet2]

4um5b65d

Nekem is ez a kedvenc dumám ha épp "orális megőrzésre" adom át a cerkát az illetékesnek.
Tudni kell a cerka jó oldalára születni...
De van úgy hogy a tulajnak is mélyre kell hajolni... :)))

4um5b65d

Na mit gondóóóósz , miért hozzád küldöm a betörőket ?
Amíg Te elhárítasz addig én elhappolom a melót előled...  
:)))

skwby94ub

Jössz Hatvanba?
Iszunk egyet a nagy ijedtségre- ami a tippadónak kijár...

4um5b65d

Nem terveztem, hogy megyek, de ha terveztem volna most akkor sem tudnék. Fullra tele vagyok megrendelésekkel. Klotyóra is csak kedden meg pénteken járok....
[#nyes]

skwby94ub

Nem gondoltam, hogy ilyen szorult helyzetben vagy..De a "papírmunkáról" se' feledkezz meg![#hehe][#pias][#mf1]

4um5b65d

Tojok rá !
[#nyes]

skwby94ub

8uup9xs82

Szia!

Elnezest a kesoi valaszert!:) Ez egy ERBA 300.  

REngeteg dolgot megcsinaltam mar rajta, apro munkakhoz igy mar idealis. De kicsit olyan a "takony cukrozasa" erzes ez:)  

Udv: D