Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Rinaldo

Ékszíj: 17x1800mm 40°-os.

000000000

Rutinos cnc forgácsolót keresek sürgős!

000000000

j3rx6bsjd

000000000

cnc esztergályost ,lenne pár kérdésem amit e-mailbe szeretnék bonyolítani.

bks4mru

Sziasztok!
Világosítsatok fel! Hogyan lehet egy tokmánytárcsát, és egy tokmányt úgy összeerősíteni, hogy ne üssön. 4 pofás megoldást keresek E1N-re. Kösz!

000000000

Mikor a tokmány felrakod a tárcsára akkor nem húzod meg erősen a csavarokat csak annyira , hogy tud mozgatni persze magától ne tudjon elmozdulni aztán fogsz egy mágneses mérőóra állványt is kiórázod úgy hogy befogsz például egy fúró szárat a tokmányba folyamatosan forgatod a tokmány és megnézed hol üt a legnagyobbat és ott tartasz ellen.

Remélem érthető voltam.

bks4mru

Ennyire azért képben vagyok. http://www.vatera.hu/eszterga_tokmany_152_4_emco_162367443.html" TARGET=_fnew>Ezt hogyan tudom?

000000000

Gondolom te is tudod hogy ez a tárcsa és a tokmány nem passzol össze?

000000000

Egyébként szerintem négypofás tokmánynál nem kell annyira parázni ha kicsit üt a tokmány mert külön tudod mozgatni a pofákat vagyis nem a tokmány hanem a munkadarabot kell kiórázni.

000000000

De egyébként ugyan úgy kell beállítani a négypofást is mint a másikat.

skwby94ub

Kedves Tege!
Az E1N- re max. 125-ös tokmányt tegyél.Erre a gépre nagyon jó a TOS , vagy még jobb a lengyel tokmány.(Legjobb az acélhézas) Semmi esetre sem javaslom általános használatra a fotón látott külön állítható pofás EMCO tokmányt- ehhez kicsi a géped. De ha egyedi feladathoz kell, és elfér az ágy fölött a kiálló pofa- és neked megéri az árát- akkor vedd meg.

skwby94ub

Sanyi90 remekül leírta, hogyan kell beállítani a tokmányt egyetemes köszörűn, ill. furatköszörűn. De ha érdekel benneteket hogyan kell esztergán beilleszteni, szívesen leírom.

bks4mru

Köszönöm! És a síktárcsa járható út?