Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

D.Laci

"kollégánk"
Ismered azt a viccet mikor a juhász a falú temploma elöt tereli a nyáját, és oda köszön a plébánosnak. -  Adj isten jó napot kolléga!!!
???

D.Laci

Miért akarod hántolni?
Milyen álapotban vannak a prizmák? Nem kel előte köszörülni?

3rymb5s35

A prizmák az egyik prizmát fel kellett maratnom, mert volt a közepén egy "pukli", és nem tudtam beállítani normálisan.
A mart felületet pedig túl érdesnek vélem. Nem tudom hol tudnám felköszörültetni 55fokban.

4um5b65d

D. Laci...látod megint mit csináltál a hollanderes beszólásoddal ?
Felbolydult az egész fórum....

[#vigyor1][#nyes]

Jut eszembe: Mi van a hangyaboy alatt???
Hát a hangya girl... :)))

D.Laci

Na ja de Tibor nincs itt... nem olyan már ez a csicsa világsem mint régen... :)

D.Laci

Gondolom azért párba marták a prizmákat?
Olyan helyet kelet volna keresni ahol köszörülik.
Nagyon gabeszos a felület? Ha még nem hántoltál akkor előbb keres a MÉH telepen valami kidobot kis prizmás szerkezetet amin lehet gyakorolni.

3rymb5s35

Nem rögtön élesben akartam kipróbálni a hántolást.
..pedig már láttam róla videót, hogyan csinálják a nagyok! Valamin majd bohóckodok, mielőtt nekiesek a marógép alkatrésznek.
Mára búcsúzók. Lejárt a munkaidőm.
Hali!

skwby94ub

Néztem...Azért kérdeztem. Nem ment még szálka a nyelvedbe?

D.Laci

Neked csak szálkás jutot??? :)
rossz űgy...

skwby94ub

Ja, ezt nem érted- de az nem baj ám! Mindig-mindent nem tudhatunk, hiába. Majd valaki elmagyarázza...
Egyébként meg nem kell azt szégyelleni, ha valaki falun lakik: ott legalább jó a levegő, és rendesek az emberek.És köszönnek egymásnak.És udvariasak.

D.Laci

Kérlek alásan nem én szólitotalak meg!
Ha mégis akor elnézést kérek!
Az én adatlapom legalább immel ámmal ki van töltögetve már amenyire egy analfabétátol elvárható!!!
Légy üdvözölve Jóska!

skwby94ub

Üdv! Mire vagy kíváncsi? Én megírtam : Somogyországban lakom, Kaposváron.[#eljen]

000000000

000000000

azt hiszem az aláfestő zene mindent megmagyaráz úgyhogy nem is csodálkozom ezen :)