Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Miki2

Igen, de csak az egyik oldalon.
Tehát furatkést nem lehet bele tenni.
Holnap csinálok róla pár képet, és felteszem a mappámba.
Ezt a késtartót valamikor a ྌ-as évek legelején csináltam. Azóta jól működik.

zczzn9622

Ha nincsen nagyon lehasználva az E-400 180 ért megérné nagy előnye hogy közismert, minden alkatrész és a gépkönyv is viszonylag könyen beszerezhető hozzá, és azért ezek a gépek masszívak nem túroból lettek gyártva, és mégiscsak magyar termék.

000000000

Hát nagyon nincs elhasználva, mert működött, de a pontosságáról nem tudtam meggyőződni. kb ez az ár amit szívesen kiadnék érte, már csak azért is , mert hirtelen feltűnt még két e400-C is egy 1000-es meg egy 1500-as. Ezeket még nem láttam, de most már van miből válogatni ebben az árkategóriában. Ma ismét láttam az erlső jelöltet, hát van hozzá minden, hátsó késtartó, egy 4 pofás tokmány a 3 pofás mellett, (lehet, hogy több is), szóval megpróbálom megszerezni ezt, ha nem sikerül jön a következő.

zczzn9622

Álló futóbáb és a cserekerekek sem árt ha megvannak de ezért ar árért csodát ne várj, Pontosság... hát kopás biztos van benne de ezek a jószágok többször is gond nélkül ujrahántolhatóak én is egy ilyennel (is) küzdök ha ez melett döntessz tudok adni hozzá gépkönyvet. Te esztrgálni tanulsz ha nem tévedek?

KoLa

Miklós! erről a gépről tegyél már fel pár képet érdekelne!

Miki2

Rendben, a hét végén csinálok pár képet.

000000000

Sziasztok!

Erba compact 300-as géppel vasat lehet esztergálni? (pl 2"-s vascső) /időm van, ha feltétel/

Valamint ez az erba gép milyen fogaskerékkel rendelkezik?

Van valakinek konkrét tapasztalata vele ?

Előre is köszönöm:
Szabi

Miki2

Szervusztok!
Készítettem képeket a kicsi esztergáról.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Homovics_Miklos/G%e9pk%e9pek/100_1472.JPG" border=0>
A többit megtaláljátok a mappámban.

Miki2

Persze készítettem magamnak marógépet is.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Homovics_Miklos/G%e9pk%e9pek/100_1476.JPG" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Homovics_Miklos/G%e9pk%e9pek/100_1482.JPG" border=0>

Miki2

Sajnos a fémes műhejem nem patika.
Az anyag, amivel dolgozom, mindet belep, és nehezen letisztítható.

000000000

Épp itt mondták, hogy ehhez a géphez csak 1 cserekerék van, de azt sem használja senki.Egyébként meg van a cserekerék is, bábok is, síktárcsa, 2-3 tokmány hátsó késtartó. Az árért csodát ne várjak? Miért? Az árat én határozom meg, az eladó csak igent, vagy nemet tud mondani, a gép pedig mitsem tud arról, hogy én mennyit ajánlok érte, ő marad olyan amilyen akkor lenne, ha 500e-et ajánlanék érte.

ebalint

Szia!

Ez piszokul tetszik.

Ha lesz egy kis időm, /jövő hét vége felé/ megkereshetlek eszterga ügyben?

Miki2

Természetesen.
Az ország melyik végén lakol?
Küd magánban. Az én címem látszik.

zczzn9622

Ez igaz ebben az esetben szerintem jó vételnek tűník.

000000000

Felvagy jól gépesítve. A kis esztergába milyen méretű patronbefogó van és milyen a csapágyazása?
Milyen anyaggal dolgozol, ami ilyen fekete dzsuvát hagy maga után? A köszörű gép milyen munkára van rá állítva?