Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ukcge40u

Az utolsó variáció érdekel, nagyjából 50 db.
A hossz lényegtelen, mert ezekből nincs extrém hossz. És az sem árt, ha az 50 db egyforma hosszú... :)

ukcge40u

Mármint úgy nincs extrém hossz, hogy amit a PC-nél használnak.
Amit nem ott használnak, az nekem már extrém hossz... :)

ukcge40u

Köttye, már rendelem is... :)[#worship][#worship][#worship]

ukcge40u

Itt van minden, csak az nem, ami kellene.
Vagy csak ki kéne bontani az uccsó sörömet?
Szólj már bele a fórumomba, kéne a véleményed...

4um5b65d

Magadban beszélgetsz ? :)))

ukcge40u

Jah.
Hozzászoktam már az itt töltött 2 év alatt.
Beszélgetek a halaimmal, a kocsimmal, meg az internetnek is visszabeszélek, mint öregasszony a TV-nek.
Magyarul.
Másként elmenne a maradék józan eszem is.
De lehet, hogy már az is elment, otthonországba, szép Magyarhonba, csak én vagyok már itt...
[#szomoru1]

s7manbs8

Szerintem Laslienek egy UFÓ lényt kellene megkérdeznie az ötletével kapcsolatban, mert tudvalevőleg azok kissé okosabbak az embernél, meg hát micsoda űrszerkezetekkel repkednek, gondolj bele, annak milyen mechanikai megoldásai lehetnek.

s7manbs8

Nem kellene neked egy kutyát venned ? Az legalább visszaugat, nem úgy mint a hal, az csak imitálja a kutyát, mikor tátog.

ukcge40u

Azért a halak sem rosszak.
Próbaképpen felraktam állványra a fotómasinámat, hogy mi történik az akiban, ha hazajövök.
Érdekes volt, mert mihelyst nyitottam az ajtót, már ott nyüzsiztek, ahol etetni szoktam.
Ezt visszanézve megcsináltam azt is, hogy "hazajöttem", akkor volt nyüzsi.
De nem mentem be a nappaliba, ahol laknak, hanem pár perc múlva "elmentem", tehát megint volt hangjelenség, jellegzetes.
A nyüzsi egy percen belül megszűnt.
Nem hülyék ezek a halak, csak nem tudnak beszélni.
Kutya majd lesz, de csak otthon.
Itt neki sem lenne jó, meg nekem sem.
Reggel 6-tól délután ötig nem kínzok egy szobatiszta kutyát a lakásban.
Otthon van kert, ott azt csinál, amit akar, ott lesz.

Nekem a kutyafunkciót ez a fórum tölti be, mert néha még válaszolnak is nekem. :)
(ezt kéretik nem pejoratív módon értelmezni.)

Ráadásul, mivel itt a munkán kívül sok szabadidőm van, amit néha a cégnél farigcsálok el fusiban, így az elsődleges témám a CNC.
Itt építek, itt élek, és mikor vásárolni megyek nem kaját, akkor csak at nézem, hogy mi lehet jó otthonra, otthon van-e ilyen, és ha van, akkor mennyiért. Sokszor vagyok gondban, mert itt sok olyan dolog van, ami otthon sosem lesz, vagy ha mégis, akkor vérlázító árcímkével.
Ilyenkor jön a "megéri, vagy sem" dilemma.

Tudtátok azt, hogy a német húsipar termékei nagyrészt magyar húsokból készülnek?
Itthon megveszik nyomott áron, kihozzák (néha csak papíron), és utána eladják otthon jó drágán, mint német terméket. Engem ez kiakaszt.

Szóval nem kell kutya, amíg itt értékelitek szerénytelen fizikai porhüvelyem...
:)

svejk

Azt a 11 Ft-os beszerzési forrást elárulhatnád!!
Mifelénk M3x10mm  K/B-s úgy 25ft-körül van :(

svejk

Bocsi sorrenden olvastam, de azért ez nem 11 Ft :))

000000000

Köszönöm a válaszokat.
A 2" cső csak egy példa volt, csőből szoktam készíttetni csapágyházat.

Üdv

000000000

Távtartó, M3 csavar:  http://www.hestore.hu/kat_118.html" TARGET=_fnew>pl itt

Üdv

ukcge40u