Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Igen vehetek csak vajon az éppen milyen lesz, mert annyira új 0 km-es nem biztos,aztán van egy hosszmérete vagy jó vagy nem, és most nekem pl. olyan kell aminek a külmérete nem lehet több 18 mm -től.

hyuekyh7a

1000 db a min.rendelésre.

hyuekyh7a

Ja és most rendeltem lin. kocsiba 3,17 mm-est!

svejk

Hol?
Mennyiért?

svejk

Gondolom 1/8-ad coll-os, 3,175 mm  ez van minden csapágyboltban mert kerek érték :)

Amikor én kerestem egy értéket a csapágyboltban a legközelebbi kerek értéket akarták adni "hogy jó lesz az oda"... Hülyének nézik az embert...

hyuekyh7a

Na látod akkor itt akár 2 századról is beszélhetünk mert van 3,15 ös is -:)

hyuekyh7a

Amúgy ez a hobby nézőpont kérdése most nekem ilyenre van szükségem és meg fogom csinálni, svejk te tudod hogy nemigazán ma kezdtem én ezt, nézd meg a 8 as gépet az az enyém vagyis volt mert már nincs meg, de azzal is tudtam csinálni vákuum préshez szerszámot. elég jól fizetett, és nézd meg a plazmacnc.hu -t most itt tartok, megcsináltam a THC is először egy majd kétmilliós áramforráshoz nem mondom hogy nem izgultam mikor a beüzemelést csináltam, és ezek a gépek ipari körülmények közt mennek napi több órát, van amelyik már vagy 3 éve.  

hyuekyh7a

Ezzel csak azt akarom mondani nem kell mindig elájulni a külföldi csodáktól ami részben csak azért kerül annyiba mert jürgen nem fog neked dolgozni napi 5000-ért heti 30!! órában. Láttam olyan plazma asztalt 17mill be került és mechanikus felületkövető volt rajta kérdeztem mi van ha véletlenül elakad, azt mondták semmi sem lehet tökéletes.

Messer

svejk

De még mindig nem tudjok hol veszel 1000 db szinte bármely méretű golyót és mennyiért :)

svejk

Ja, hogy Te az a Csaba vagy?
Újra regisztráltál? :)

svejk

Linkem van nekem is, sőt a múltkor Motorosnak is ajánlottam egyet és az még magyar is volt, de infók nem jöttek vissza hogy mennyit, mennyiért adnak.

hyuekyh7a

Na nem éppen bármilyen ezt nem mondtam, de azt hiszem 1,5 mm-től olyan 5mm ig, van nagyobb is de ebben a tart. van 5 százados.

svejk

az már nekem bármilyen... :)
először ezredeseket kerestem, pedig van olyan i.  Van egy dobozom amin rajta a cimke.
Egyedi kérés volt a golyósorsógyárba, 5000 db-os kiszerelés.

Ja, 5 század? de hát az fél tized..akkkor hogy lesz abból 3,17 ?
Na mindegy hagyjuk, de még mindig nem árultad el a cég nevét :)

000000000

már jűrgenék is kinában szerzik be,és Li megcsinálja egy szelet kenyérért!:)))