Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Kb. 1 hónapja beszéltem vele, akkor megígérte hogy ránéz és megoldja. Valószínű lejárt a tárhely bérlési idő.  

Lehet kicsit dobni kellene az adományokhoz?  
[#nemtudom]

iy567t72g

Én benne vagyok.

iy567t72g

Annyi hasznos információ van azon az oldalon, hogy mi is hozzájárulhatnánk anyagilag egy jelképes összeggel a fennmaradásához.

svejk

Eddig is lehetett küldeni egy számlaszámra, erről a fórumról vagy tízen biztos küldtünk is kisebb összegeket.

De hogy lehet az ilyet előadni?

Fizetünk, csak rakd vissza?  

Igazából nem hinném, hogy anyagi dolog van a háttérben.

6rk75uezn

Te aztán nem unatkozol,én tudtam hogy nem birod megállni hogy ......[#nevetes1][#wink]

e7c897sd8

Nos előturtam egy mentést laslie oldaláról. Offline lehet böngészni miután kicsomagoltátok otthon. :-)

https://www.dropbox.com/s/4qp9d4s13811v2s/laslie.zip" TARGET=_fnew>Laslie mester offline weboldala tömörítve

Csuhás

Annak idején is támogattam, de ha ezen múlik örömmel megteszem újra, pláne ha nem csak megőrződik hanem bővül is az anyag. Mindenesetre felrakom a könyvek közé is a lementett oldalakat, amint ráérek egy kicsit.

fakukac

Bár rengeteg a munka, (szerencsére) de nem tudtam megállni, hogy rendbe ne rakjam.
Pláne amíg a másik gép is meg van, nem kell rohangálni esztergályoshoz, ha el kell esetleg valamit készíteni.  
[#buck]

6rk75uezn

Ja ja,láttam kint a vaterán hogy megvan még.Irtam mailt.

fakukac

én is! [#wink]

6rk75uezn

Nem jött semmi.

iy567t72g

Szerintem sem az anyagiak miatt nem elérhető.
Nekem is van tárhelyem szolgáltatónál és nem tűnik horror összegnek a fenntartása.
Minden esetre sajnálom, hogy nem elérhető az oldal.
Meg azt is, hogy itt sem szól hozzá a MESTER.:-((

fakukac

a citromail nem szereti az outlook-ot... [#nemtudom][#fejvakaras][#sir]

ywrxkjjky

Sikerült a menetvágás! :D

PSoft