Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Én MOL MAKROMIL 200-at használok 5%-os oldaltban

r2u4n063m

Szép estét az uraknak!  
felismeri valaki az alábbi tárgyakat? Egy E400 szupport köszörű dobozában van, valami tartozék lehet, de nem jöttünk még rá a funkciójára. A képen látható, hogy a fortuna épp illeszkedik bele. Hossza 180mm.  
https://lh6.googleusercontent.com/-1gpDF7tKh6Y/UJ6Q_aKGoZI/AAAAAAAADTk/_nIKAa4TjmQ/s640/P1010001.JPG" border=0>
https://lh3.googleusercontent.com/-IOkh_CvZ0yg/UJ6Q_ZCX6ZI/AAAAAAAADTg/Q_2y8unxC14/s640/P1010004.JPG" border=0>

000000000

Már régóta figyelem az oldalt nagyon sokat olvasgatom, tanultam itt Tőletek. De csak ma jutottam el odáig hogy regisztráljak is.  

Magamról annyit hogy 24 éves vagyok gépésztechnikus végzettséggel. Egy fémipari cégnél dolgozok ahol esztergálok (egyetemes csúcsesztergán) néha dolgozok NC esztergán is valamint palástköszörűn dolgozok.

Otthon két ceruzahegyezőm van. Hyundai HYD-500 550W és egy Univerzal 3. Ezeken szoktam alkotni.

000000000

Én 10W40-et öntöttem bele.

robroy007

köszi előre is várom a képeket

fpm64xtbb

Z-55 , m 1,25 cserekerék kellene nekem EAN hoz a furatméret nemérdekes azt megoldom!  
Ha valakinek van esetleg elfekvőben eladó megvenném!

svejk

Nekem hiányzik vagy 5 db a sorból ezért kb. egy éve vettem egy készlet modulmarót.
Gépem is van hozzá.
A forgatóm 90 %-ban kész.
Manuális osztófejem is van.
Csak munkakedv kellene, meg egy jó sok gyakorlat...
Ha türelmes vagy pár év és elkészítem neked :))

4um5b65d

"meg egy jó sok gyakorlat... "

Látod - látod, ha annak a 15000 hozzászólásnak a felét "hozzákérdezésként" tetted volna fel, mára már döbbenetes tudáshalmazzal rendelkeznél. :)))

svejk

Majd eljön az ideje, ha hozzáfogok. Előtte kár mert elfelejtem. :(

svejk

Egyébként igazad lehet, most is három témában enyém az utolsó beírás.
Mi a francot keresek én itt?

fpm64xtbb

Kösz kivárom:) legfeljebb addig nem vágok 5,5 mm menetet[#lookaround]

000000000

Szia !

Holnap megnézem hátha van 55 -ös kerekem EAN -hoz.

fpm64xtbb

Köszönöm előre is![#worship]

ywathzay

Svejk, légyszi tölts már fel infót arról a kúpesztergálásról amit marógépen követtél el. Engem érdekel a téma, és mindig lehet valami újat tanulni. Köszönöm

000000000

Valaki belinkelné a tokmánypofa csere-berét:)
Kíváncsi vagyok Sólyom Roland pofáira:))