Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Próbálj rá egy 2-es anyát,szerintem az lesz.

Vetesi75

Lehet, hogy egy kicsit megporolták a menetmángorló/hengerlő szerszám tetejét a köszörűvel?

s2k5ycubj

Vagy nézd meg a fektiforg táblázatát,ő is azt mondja amit én:tehát normál M2-es menet.

s2k5ycubj

Ma néztem a taegutech katalógusát és létezik 0,35-ös menetemelkedésű teljes profilos menetlapka és a csúcsrádiusz 0,4. Keresd meg őket.

Szedlay Pál

Ezek esztergáltak az biztos ez látszik a felületen, vagyis szerintem.
Nagyon egyenes az a menetárok és széles is egy metrikus menethez, de megpróbálom egy 2mm anyával.
Szerintem nem lehet rátekerni, puding próbája....
Hol lehet ilyen menet idomszereket vásárolni?

Szedlay Pál

M2 alatti méretek felette én is találtam.

Szedlay Pál

Már találtam, bár az árakat nem aprózzák el.

http://www.brwtools.hu/shop/produkte/detail/index.html?t_ProduktNr=165600" TARGET=_fnew>Link

Szedlay Pál

Köszönöm, már beszéltem velük.

000000000

Sziasztok!
Van két csigafúróm, egy Stimzet 39-es HSS MK4 és egy a neve most nem jut eszembe, de Made in England 23-as HSS. Új mind a kettő. Mivel nem valószínű, hogy használni fogom valaha is ezt a méretet, így eladnám. Szerintetek mi a reális ára ezeknek?

000000000

Tisztelt forumozók!Én mégcsak nemis ugatom az esztergát,- de ha volna valakinek azEMR-140 gépről valami irodalma és fölis tenné vagy fölhoályosítana hol találom - nagyon köszönném

Miki2

KoLa

Szia Miki!
Gratulálok![#eljen]ez már valami!
Régóta várok már egy ilyen bemutatóra!
[#taps]

KoLa

Melyik Mach ez?

empé13

KoLa

Index vagy timing?