Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

hostya

Helyesbítek...

Úgy mint, suszter > cipész > csizmadia > Csizi :))

Bocsánat Csizi [#wave]

000000000

Keresek olyat, hogy MK2-es szegnyeregbe fúrógéptüske, ami nem kúpos, hanem menetes - mint amilyen a kézi gépeken szokott lenni (Asszem valami UNF-os). Létezik olyan? Vagy csinálnom kellene?! Van egy pöpec Röhm Supra tokmányom, picike ami pont jó lenne a gépre. Van egy nagy optimum tokmányom is meg tüske is hozzá, de azt ha felteszem a mini-masinára, akkor majd hogy nem szerszámo már nem fér el a munkadarab és a tokmány közé [#nyes]

000000000

Bocsánat, fúrótokmány-tüske akart lenni...

2nbj3n5m

Van egy E1N-es gépem. Gyere nézdmeg.Minden van
Hozzá. Gépköny....stb  
Mfg.: Száraz János / csak JANKO /

000000000

4um5b65d

A menetes tokmányok nem esztergára valók, mivel nem futnak kielégítő pontossággal. Esetleg ha van a menet mellett még egy illesztő átmérő is akkor valamire talán "gyó" lesz.
Én a meneteseket meghagynám arra amire való. Kézi gépekre.

000000000

Van ott egy perem, amire illeszteni lehetne. Pont aza "jó" ebben a tokmányban, hogy semmelyik kézi gépemre nem jó. Gondoltam hamár egy jó darab, megspórolom magamnak ezt a kiadást érte... Sejtettem, hogy a futáspontossága gandyi :(

Csuhás

Laslie, az piros tubusos vágótrutyi megérkezik valamikor?

Csuhás

Szakvéleményt kérnék: Milyen anyaghoz készültek a képen látható menetfúrók?

http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/Linkelt_kepek/mf.jpg" border=0>

D.Laci

B1 B2. Minden második menet kihasgyva, ezáltal csökken a szükséges forgatónyomaték, és javul a kenöanyag eloszlása. Elasztikus anyagokhoz és vékonyfalú munkadarabokhoz való.
J1 J2. A terelőél a forgácsot vágásirányba vezeti ki, Átmenő furathoz való.

4um5b65d

Leadtam a rendelést, de azóta sem jelzett az eladót. Már én is várom, kellene még pár tubus nekem is.

000000000

" EMUGE.com/taps/ oldalon a Rekord sor ismerteti a fúrók típusát a fordítóval magyarul is elolvasható.

4um5b65d

J1,J2 nem is menetfúró, Teeeeeeee... :)

s7manbs8

Laslie vége  a kv szünetnek, Mars vissza a géphez. :)

s7manbs8

Múltkor is collban számoltad a menetet és mm-ben adtad meg nekik azért szállt el e bolygó mellet a szonda. :)